Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes i els Bombers actuen conjuntament en el despreniment parcial d’un voladís


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/15/2019 11:51:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes i els Bombers actuen conjuntament en el despreniment parcial d’un voladís

La caiguda de part de l’estructura del terrat no va causar cap dany personal, i avui al matí ja s’ha apuntalat l’edifici per major seguretat

Efectius de la Policia Local de Blanes i Bombers de la Generalitat de Catalunya van atendre ahir a la tarda el despreniment parcial d’un voladís del terrat d’un immoble al Carrer Riera Alta, al barri de Mas Enlaire. L’incident, que no va causar cap dany personal, va afectar un edifici que consta de planta baixa, primer pis –amb un únic inquilí que no ha hagut de ser desallotjat- i el terrat. Precisament va ser aquí on es va produir el despreniment: la part inferior de la barana de la coberta de l’edifici, al terrat.


Al precipitar-se el voladís situat sobre el balcó del primer pis, va afectar la barana metàl·lica, arrossegant al llarg de la caiguda una gran quantitat de runa que, sortosament, no va enxampar cap vianant que pogués passar pel carrer en aquell moment. De fet, es tracta d’un vial molt poc transitat, pel qual està prohibida la circulació de cotxes, llevat dels veïns de la zona.


Alertats de la caiguda, immediatament s’hi van presentar diversos efectius de la Policia Local de Blanes, així com tres dotacions dels Bombers de la Generalitat. Una de les primeres accions va ser tallar el pas de vehicles i persones a la part afectada del carrer, per major seguretat, i també es va tancar el perímetre al voltant de l’edifici on havia tingut lloc el despreniment.


Paral·lelament, una tècnica del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Blanes va inspeccionar l’edifici, comprovant que havia caigut la barana de part de la coberta del terrat. Avui al matí s’ha procedit a apuntalar l’edifici i s’ha acabat de retirar la runa del carrer. Es dóna la circumstància que el propietari de l’immoble ja tenia previst arranjar-lo, tot i que a priori no semblava que hi hagués un perill tan imminent. A manca d’un informe definitiu, la hipòtesi és que el terrat de l’edifici ha anat quedant afectat per les pluges, filtrant l’aigua fins provocar el despreniment.
Data de realització: 11/15/2019 | Data de la darrera actualització: 11/15/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300