Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundaciˇ Vicenš Ferrer organitza una Gala SolidÓria diumenge vinent al Teatre de Blanes


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 11/29/2019 07:16:49 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

La Fundaciˇ Vicenš Ferrer organitza una Gala SolidÓria diumenge vinent al Teatre de Blanes

Actuaran una banda amb versions dels anys 80 i una cover de Tina Turner. TambÚ hi haurÓ danses de Bollywood, i l’acte el presentarÓ MercŔ DomŔnech, que farÓ de fil conductor

El Teatre de Blanes acollirÓ diumenge vinent la Gala SolidÓria ’50 anys de Revoluciˇ Silenciosa a l’═ndia’, a benefici de la Fundaciˇ Vicenš Ferrer. L’aniversari commemora que fa 50 anys d’enšÓ que el cooperant valenciÓ va viatjar a la ═ndia. La gala, que comptarÓ amb diversos atractius dalt l’escenari, estÓ organitzada per la seu local a Blanes de la fundaciˇ, comenšarÓ a les sis de la tarda, i s’allargarÓ fins quarts de 8 del vespre, amb la promesa que el p˙blic assistent pugui gaudir d’una vetllada molt entretinguda.


Sopar Solidari a benefici de la Fundaciˇ Vicenš Ferrer Agost 2019
El preu de l’entrada Ús de 10 €, i es poden comprar anticipadament a travÚs d’internet: https://www.entrapolis.com/entrades/gala-solidaria-50-anys-de-revolucio-silenciosa-a-lindia En cas que no s’hi pugui assistir, per˛ es vulgui contribuir igualment a la causa, hi ha una Fila 0 a la qual s’hi poden fer aportacions monetÓries a travÚs del compte corrent de la Fundaciˇ Vicenš Ferrer: ES30 2100 3331 96 2200096273

L’objectiu de la gala Ús el mateix que ja va promoure l’organitzaciˇ d’un Sopar Solidari el passat mes d’agost: recaptar fons econ˛mics per ajudar a quŔ una famÝlia de l’═ndia Rural en extrema pobresa pugui disposar d’un habitatge familiar en condicions i de manera permanent. En l’activitat del passat estiu es van aconseguir recaptar 1.000 € per a la Fundaciˇ Vicenš Ferrer, i ara s’espera millorar aquesta xifra per seguir lluitant per aquesta mateixa causa.

Participaciˇ del director de la Fundaciˇ a l’estat espanyol

A la mitja part de la vetllada es farÓ una breu pausa per donar pas als parlaments oficials de l’esdeveniment. El primer en adrešar-se al p˙blic assistent serÓ Lancy Doddem, director de la Fundaciˇ Vicenš Ferrer a l’estat espanyol. El representant indi ja va participar al Sopar Solidari de finals d’agost, agraint a tots els participants el gest de contribuir a la causa. Tot seguit, donarÓ la benvinguda al p˙blic assistent l’alcalde de Blanes, └ngel Canosa.


Lancy Doddem durant la seva intervenciˇ al Sopar Solidari 2019
L’espectacle s’encetarÓ amb una presentaciˇ a cÓrrec de MercŔ DomŔnech, que farÓ les funcions de mestressa de cerim˛nies i escenificarÓ l’efemŔride que se celebra enguany, els 50 anys de la Fundaciˇ Vicenš Ferrer. TambÚ avanšarÓ els diferents ingredients amb quŔ comptarÓ la vetllada, que continuarÓ amb una actuaciˇ del grup Sue & Sounds 80’s, amb Susanna Iglesias i en Jordi. Oferiran principalment temes dels anys 70, 80 i 90, i especialment del llegendari grup Queen.


DesprÚs de la mitja part on hi hauran hagut els parlaments, la gala continuarÓ amb danses de Bollywood i danses orientals amb el grup Najma Dansa. SeguirÓ una nova intervenciˇ de MercŔ DomŔnech i, per ˙ltim, la cantant blanenca CrisTINA es posarÓ a la pell de la mÝtica Tina Turner, amb un tribut que inclourÓ els Ŕxits mÚs destacats de la cantant nord-americana.


Data de realitzaciˇ: 11/29/2019 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 11/29/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300