Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes allotjarà del 2 al 4 de gener el VI Campionat de Catalunya de Seleccions de Voleibol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/29/2019 07:07:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXLa Ciutat Esportiva Blanes allotjarà del 2 al 4 de gener el VI Campionat de Catalunya de Seleccions de Voleibol

Participaran més de 400 esportistes repartits en 30 equips durant les tres jornades, tant en categoria masculina com femenina

L’arribada del nou any 2020 significarà per a la Ciutat Esportiva Blanes allotjar per primera vegada un esdeveniment esportiu de primer ordre. Es tracta del VI Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials Catalanes de Voleibol 2020, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de gener. Per sisena edició consecutiva, la competició busca seguir donant visibilitat al pla de desenvolupament del voleibol arreu del territori català, així com promocionar el voleibol al país.


Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials 2019
El Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials s’ha consolidat com una de les activitats de voleibol de menors més important d’àmbit català, ja que reuneix els millors jugadors i jugadores de cada categoria. També permet donar entitat a tots els esportistes de Catalunya i detectar on és necessari reforçar el treball de promoció del voleibol, així com la creació de nous clubs.

Participaran més de 400 esportistes repartits en 30 equips durant les tres jornades d’activitat: del 2 al 4 de gener, des de les 9 del matí fins les 8 del vespre. Cada dia n’hi haurà 6 de femenins i 4 de masculins de cada categoria: infantil, cadet i juvenil. La competició juvenil serà dijous dia 2, la cadet el divendres 3, i el 4 de gener la infantil. Completen el quadre de participants els prop de 50 entrenadors i entrenadores, procedents de clubs catalans, així com els més de 30 àrbitres que col·laboren en la competició.


El campionat està organitzat per la Federació Catalana de Voleibol, comptant amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, així com de l’entitat local del Club Voleibol Blanes. També hi donen suport la Diputació de Girona i la Secretaria General de l’Esport. Tothom que hi vulgui assistir te una cita a Blanes, i qui no pugui desplaçar-s’hi també ho podrà seguir en directe per streaming al canal de youtube de la Federació Catalana de Voleibol.

Data de realització: 11/29/2019 | Data de la darrera actualització: 11/29/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300