Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria torna a omplir el Teatre de Blanes amb el Concert de Santa Cecília 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/08/2019 11:59:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria torna a omplir el Teatre de Blanes amb el Concert de Santa Cecília 2019

Es van oferir peces de variats estils musicals, algunes d’elles amb instrumentistes i cantants solistes, dirigits per Jordi Sacristan

El Teatre de Blanes va acollir el darrer cap de setmana de novembre un dels esdeveniments que ja forma part de l’agenda permanent de finals del mes de novembre o principis de desembre a Blanes. El tradicional Concert de Santa Cecília, patrona dels músics, va omplir el recinte de gom a gom, com ja sol ser habitual cada vegada que la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria hi actua.


Concert Santa Cecília 2019
Fotografies: Carles Herrero
Dirigits per Jordi Sacristan, al llarg de la vetllada es va oferir un complet repertori de variats estils musicals. Algunes de les peces van comptar amb instrumentistes i cantants solistes, que van contribuir a fer-les encara més lluïdes. Va ser el cas de la composició ‘Csárdas’, del músic italià Vittorio Monti, on van tocar Pablo Guisado i Xavier Rodríguez com a fiscorns solistes.

Per la seva banda, Júlia Sabrià va ser la veu solista en la coneguda cançó ‘Somewhere over de Rainbow’ que va popularitzar Judy Garland al film ‘El mago de Oz’; i Marc Anglarill ho va fer a la peça ‘Sway’, de Pablo Beltrán. Per últim, Laura Leon i Marc Anglarill van ser els dos solistes que van protagonitzar la coneguda ‘The Lady is a Tramp’, del musical nord-americà dels anys 30 ‘Babes in Arms’.


Altres peces interpretades al llarg del concert van ser el popurri ‘Disney at the Movies’, ‘Gonna Fly Now’, ‘Conga del Fuego Nuevo’, ‘Second Suite for Bond’ i ‘La Revoltosa’. La propera ocasió en què es podrà gaudir de la música de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria serà tot just d’aquí a dues setmanes, amb motiu del Concert de Nadal que es farà el diumenge 22 de desembre, a 2/4 d’1 del migdia, a la Plaça d’Espanya.
Data de realització: 12/08/2019 | Data de la darrera actualització: 12/08/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300