Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recull 1.264 € més per a La Marató de TV3 i encenent 10.000 espelmes, en un acte de l’ABBC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/13/2019 04:45:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes recull 1.264 € més per a La Marató de TV3 i encenent 10.000 espelmes, en un acte de l’ABBC

Aquest cap de setmana hi haurà més activitats per contribuir al programa benèfic: venda de llibres, cercavila dels Manaies, jocs matinals, visites al Jardí Botànic, una xerrada divulgativa...

Aquests darrers dies Blanes ha seguit organitzant activitats per recollir fons econòmics i contribuir al programa solidari ‘La Marató’ de TV3 i Catalunya Ràdio, que s’emetrà conjuntament en directe el proper diumenge, 15 de desembre. Un dels actes més destacats, i també carregat d’emocions, el va organitzar l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC).


'10.000 espelmes, La Nit de la Llum', organitzat per l'ABBC
Va tenir lloc el passat dissabte i es va presentar sota un títol que, ja de per sí, impactava força: ‘La Nit de la Llum’. Per dur-la a terme es va comptar amb la col·laboració desinteressada de l’artista internacional blanenc Quim Serrano, qui va dissenyar un dibuix al·lusiu a què la unió fa la força, i el va plasmar sobre el terra del Carrer Raval.

Tothom qui va voler va omplir el dibuix amb espelmes que es van anar encenent, després que prèviament es podien adquirir a les botigues associades al preu de 1 € cada 5 espelmes. També se’n van poder comprar a peu de carrer, al costat de l’original dibuix de Quim Serrano que va contribuir a donar encara més sentit a les ’10.000 espelmes’ que l’entitat es va proposar arribar a vendre.


En total, l’ABBC ha aconseguit reunir 1.264 € en la Nit de la Llum, que ha estat la segona activitat organitzada enguany per a La Marató. La primera va ser la ‘Quina per a la Marató’, i encara n’ha arranjat una tercera i darrera diumenge vinent: la tradicional venda de llibres de segona mà que es farà al Passeig de Mar durant tot el dia.

Activitats durant tot el cap de setmana per a La Marató

A banda d’aquesta darrera activitat de l’ABBC, durant aquests dies, i espescialment al cap de setmana, també s’han preparat d’altres experiències. El matí d’aquest divendres diversos centres escolars han organitzat sengles esdeveniments, mentre que la tarda-vespre d’avui mateix l’Associació de Veïns de Sa Massaneda ha organitzat una Xerrada Divulgativa sobre les Malalties Minoritàries a què està dedicada La Marató.

La xerrada es farà a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cultural Els Padrets, i anirà a càrrec de Frederic Tort Escalé, investigador especialitzat en malalties minoritàries a l’Hospital Clínic de Barcelona. A banda del contingut de la conferència, també hi haurà dipositada una guardiola a l’entrada dels Padrets a benefici de La Marató.


Dissabte l’AFIC Blanes, l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica, ha organitzat una sessió d’estudi fotogràfica nadalenca. Del què es tracta és que tothom que vulgui fer-se una fotografia per felicitar les festes, individual o familiar, pot passar-se pel local de l’entitat, des de les 10 del matí i fins les 2 de la tarda, i ser fotografiat per a la postal a canvi d’un donatiu. El local de l’AFIC està situat a l’antiga Escola Carles Faust, al Carrer Vila de Lloret, 98.

L’endemà diumenge els Manaies de Blanes faran una cercavila solidària formada pels Manaies i els Manaies Iuniores. Recorreran diverses places i carrers del centre de la vila a les 12 del migdia. Una hora abans, a partir de les 11 del matí, el Col·legi Santa Maria ha organitzat una matinal de jocs i entreteniments pels més petits al Passeig de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics.


Per últim, la Fundació Privada Carl Faust proposa gaudir d’una visita al Jardí Botànic Marimurtra tot col·laborant en la causa de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Per això, tots els ingressos recaptats amb la venda d’entrades del proper diumenge es destinaran íntegrament al programa benèfic.
Data de realització: 12/13/2019 | Data de la darrera actualització: 12/13/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300