Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

14a Recollida de Joguines de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes per a Creu Roja Joventut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/16/2019 09:49:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

14a Recollida de Joguines de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes per a Creu Roja Joventut

Creu Roja posa en marxa aquesta setmana la ‘Gran Recollida de Joguines’ als comerços de Blanes, i dimarts a les 21 h farà la 5a Nit de Monòlegs al Teatre amb Quim Masferrer i altres actors

Perquè Creu Roja Joventut de Blanes pugui complir el seu objectiu de confeccionar tots els lots de joguines i entreteniments pels infants que els ho demanen, sortosament compten cada any amb entitats i empreses que mai no falten en la seva aportació per a la Campanya de Joguines. Una de les més fidels és la Penya Blanc-i-Blava de Blanes que, per 14è any consecutiu, ha contribuït en la recollida.


La campanya de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes va culminar dissabte passat, amb l’entrega de les joguines recollides als membres de Creu Roja de Blanes-Lloret-Tossa. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, el president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Albert Romero, la presidenta de Creu Roja, Lluïsa Bertolín, i la portaveu de Creu Roja Joventut, Alba Rams.


Durant els parlaments, el president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes va aprofitar la ocasió per donar a conèixer una notícia a tothom. I és que, per diversos motius aliens a l’entitat, han de deixar el local que l’entitat ha estat ocupant tots aquests anys al barri de Mont-Ferrant, i ha hagut de trobar un altre emplaçament. Tot i aquest canvi, Albert Romero va remarcar que la penya continuarà fidel a la seva cita nadalenca amb la campanya de joguines.

‘Nit de Monòlegs’ amb Quim Masferrer, dimarts a les 21 h al Teatre

Una altra activitat per continuar amb la Campanya de Joguines de Creu Roja 2019-2020 tindrà lloc aquest proper dimarts, 17 de desembre, amb la 5a Nit de Monòlegs que es farà a les 9 del vespre al Teatre de Blanes. Per recaptar fons econòmics per a la Campanya de Joguines l’entitat social compta amb la complicitat de primeres figures del món de l’espectacle i humoristes professionals que aporten el seu granet de sorra perquè tots els nens i nenes puguin gaudir del seu regal durant les tradicionals festes nadalenques.

La 5a Nit de Monòlegs es vestirà especialment de gala en aquesta ocasió, ja que comptarà amb la col·laboració del popular actor i director de teatre, guionista, presentador de televisió i monologuista Quim Masferrer. És el segon any consecutiu que col·labora amb l’esdeveniment blanenc, ja que l’any passat va gravar un vídeo animant a tothom a contribuir en la campanya de joguines de Creu Roja de Blanes-Lloret-Tossa.


Aquest 2019 la seva col·laboració serà encara més intensiva i activa, participant en l’espectacle benèfic. El popular actor selvatà, conegut sobretot pel seu programa de TV3 El Foraster, serà un dels monologuistes que participarà en la 5a Nit de Monòlegs acompanyat per tres altres humoristes, alguns dels quals també havien col·laborat amb anterioritat en aquesta actuació.


Són Àngel Miralles, conegut especialment per la seva incorporació de Re-Eugenio, així com Pepi Labrador i Jessica Rojano. La 5a Nit de Monòlegs a benefici de Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa començarà a les 9 de la nit al Teatre de Blanes, i el preu de l’entrada és de 7 €. La taquilla de venda obrirà el mateix dimarts a 2/4 de 6 de la tarda, i caldrà no deixar-ho pel darrer moment, ja que s’ha creat molta expectativa al haver-se anunciat la participació del popular Quim Masferrer.

Gran Recollida de Joguines que culminarà dissabte a la Fira de Sant Tomàs

D’altra banda, durant tota aquesta setmana, se celebra la Gran Recollida de Joguines, que culminarà el dissabte 21 de desembre, coincidint amb la popular i tradicional Fira de Sant Tomàs on, com és habitual, Creu Roja hi tindrà un estand de recollida. L’estand per anar a portar-hi joguines noves, no sexistes ni bèl·liques, estarà situat al principi del Carrer Ample, a tocar amb el Passeig de Dintre.


Un dels establiments col·laboradors en la
'Gran Recollida' de Joguines
Durant tota aquesta setmana, per poder fer la Gran Recollida de Joguines, Creu Roja comptarà amb la col·laboració de diversos establiments comercials, així com altres locals. Seran punts de recollida que se senyalitzaran per indicar que col·laboren amb la campanya. D’altra banda, també es poden dur joguines noves a la seu de l’entitat, al Carrer Sant Jaume: tots els matins de 8 a 13 h, i les tardes dels dilluns, dimarts i dimecres.
Data de realització: 12/16/2019 | Data de la darrera actualització: 12/16/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300