Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull el dimarts 31 de desembre la II Cursa Popular Sant Silvestre, amb un recorregut de 5 km.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/26/2019 11:42:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull el dimarts 31 de desembre la II Cursa Popular Sant Silvestre, amb un recorregut de 5 km.

El Club Triatló Blanes proposa a tothom que s’acomiadi del 2019 amb una prova esportiva apta per a totes les edats, després de l’èxit de benvinguda que va tenir la primera edició al 2018

El proper dimarts 31 de desembre, el dia de Cap d’Any, la ciutat on comença la Costa Brava proposa als més inquiets d’esperit i de cames que s’acomiadin del vell any d’una manera diferent: fent esport. Es tracta de la segona edició de la Cursa Popular Sant Silvestre, que sortirà del Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample al punt de 2/4 de 6 de la tarda.


Sortida de la I Cursa Sant Silvestre 2018
L’organitza el Club Triatló Blanes, que l’any passat es va treure per primera vegada l’espina que portava clavada d’organitzar un clàssic esportiu d’aquestes dates, la popular Sansi, coneguda a Catalunya com La Cursa dels Nassos, per la referència a que a l’any només li queda un dia. S’emmiralla en la coneguda cursa que es va instaurar l’any 1964 a Madrid, la més genuïna de totes.

II Cursa Sant Silvestre de Blanes: una marxa popular de 5 km

El plantejament és que sigui una marxa eminentment popular, a l’abast de tothom: tant per a principiants com per a gent avesada a córrer. Per aquest motiu, només té 5 quilòmetres de recorregut a peu pla, un trajecte que no cal dir que els més experimentats faran sense que ni se’n donin compte –l’any passat els més ràpids van invertir tot just poc més d’un quart d’hora-, i en canvi la resta potser tardarà un xic més, però ho tindran molt al seu abast per cobrir-la sencera.


Els sis primers classificats i classificades de la I Cursa Sant Silvestre
El recorregut portarà als corredors i corredores Carrer Ample a munt, i seguirà pels carrers de la nova urbanització del Pla Parcial Costa Brava, per l’Avinguda del Parlament i el Carrer Aragó. Des d’aquí tombarà per l’Avinguda Joan Carles I, Plaça Solidaritat, Rambla Joaquim Ruyra, Plaça Catalunya, Plaça dels Països Catalans, gir en sentit invers per tornar a Plaça Catalunya i Passeig de Mar fins el Port, on es farà el darrer gir de tornada fins el lloc de sortida: Passeig de Mar amb Carrer Ample.


El preu per participar-hi també és popular: 6 € les inscripcions anticipades i 8 € les presencials si queden dorsals el mateix dia en què tindrà lloc, el dimarts 31 de desembre, a partir de les 4 de la tarda al mateix lloc de sortida. Per apuntar-se: http://www.triatloblanes.com/inscripcions/registration/individual Hi ha un límit de 400 dorsals com a màxim, i el topall d’horari d’arribada de participants es tancarà a 2/4 de 8 del vespre, dues hores més tard que s’haurà fet el tret de sortida.
Data de realització: 12/26/2019 | Data de la darrera actualització: 12/26/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300