Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes diu adéu al 2019 amb la ‘2a Cursa Popular de Sant Silvestre’ de 5 km. disputada aquesta tarda


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/31/2019 07:30:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRIATLO BLANESBlanes diu adéu al 2019 amb la ‘2a Cursa Popular de Sant Silvestre’ de 5 km. disputada aquesta tarda

L’atleta més ràpid ha estat per segon any consecutiu Buba Sabaly, del Club Triatló Blanes, i en dones la primera en creuar la línia de meta ha estat Eva Wutti

Blanes ha acomiadat aquest 2019 amb una prova esportiva que tot just ha complert enguany la seva segona edició. Es tracta de la ‘Cursa Popular de Sant Silvestre’ –coneguda també com la ‘Sansi de Blanes’ o, si ho prefereixen, la ‘Cursa dels Nassos’- disputada aquesta tarda al municipi on comença la Costa Brava, més concretament amb sortida i arribada des del mateix indret: el cèntric Passeig de Mar a tocar del Carrer Ample.


Si les proves esportives que es fan al llarg de tot l’any a Blanes han esdevingut molt populars i festives, aquesta s’ha contagiat especialment de les dates nadalenques que la rodegen, i ha transcorregut amb aquest esperit. L’ha organitzat el Club Triatló Blanes amb la Col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes i el suport de la Policia Local de Blanes, que ha escortat tot el recorregut.


Per contribuir a què la prova fos encara més festiva, s’ha obsequiat a tothom qui s’ha inscrit online amb un barret de Pare Noël, que formava part de l’Equipament Esportiu. Val a dir que una bona parta dels participants també han completat el xandall i roba esportiva amb altres complements nadalencs, competint en alguns casos en originalitat i enginy.

Buba Sabaly i Eva Wutti, els atletes per ràpids en homes i dones

L’atleta blanenc Buba Sabaly, del Club Triatló Blanes, ha revalidat la primera posició que ja va obtenir en l’edició passada després de creuar la línia de meta amb un temps de 15’46 minuts. Per la seva banda, en dones la primera plaça ha estat per Eva Wutti, que ha invertit poc més d’un minut més que el primer classificat en homes: 16’47 minuts


El podi en homes l’han completat Roger Riera en segon lloc i Miki Hernández en la tercera plaça, amb uns respectius temps de 16’30 minuts i 16’33 minuts. La segona posició en dones l’ha aconseguit l’atleta francesa Prigent Laurence, amb un temps de 20’42 minuts, i el tercer lloc Pili Ureña, que ha invertit 21’09 minuts en fer tot el recorregut.


Una marxa urbana apta per a tots els nivells

La ‘2a Cursa Popular de Sant Silvestre’ de Blanes ha comptat amb una major participació més gran que en la primera edició de l’any passat. Unes 300 persones han sortit des del Passeig de Mar i han completat el recorregut de 5 km a peu pla. Aquesta circumstància ha facilitat que un major nombre de persones no avesades a les curses s’hagin vist amb cor de cobrir-la, una prova assequible per a tothom on hi havia des corredors i corredores en solitari fins a famílies i grups d’amics.


Una altra característica, a banda del component popular, és que el seu recorregut és 100% urbà, ja que transcorre principalment pel centre de la vila, passant un bon tram pel Pla Parcial Costa Brava, recentment urbanitzat. Finalment, l’activitat s’ha tancat amb el lliurament de premis als tres primers classificats, tant en categoria masculina com femenina. L’entrega l’han encapçalat l’alcalde, Àngel Canosa; el regidor d’Esports, Pere Lopera; i el regidor d’Hisenda, Carlos Garzón.



Data de realització: 12/31/2019 | Data de la darrera actualització: 12/31/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300