Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Parròquia Santa Maria de Blanes acull dissabte al vespre un Concert i Desfilada de Gala Solidàries


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/10/2020 09:27:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Parròquia Santa Maria de Blanes acull dissabte al vespre un Concert i Desfilada de Gala Solidàries

La ‘Glamour Night’ es fa a benefici dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria, anirà a càrrec de l’alumnat de l’Escola d’Arts Escèniques ‘Viu Cantant’, i les models són amateurs

Aquest cap de setmana la Parròquia Santa Maria acull un nou acte relacionat amb el cicle commemoratiu dels 700 anys de la seva fundació. Es tracta del Concert Benèfic Glamour Night 2020, que tindrà lloc el proper dissabte 11 de gener, a 2/4 de 9 de la nit, a la mateixa església. L’esdeveniment, que inclou també una Desfilada de Gala, es fa a benefici dels actes commemoratius dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria.

Justament per aquest darrer motiu, per a accedir al recinte es demana un donatiu a un preu popular, 5 € per persona, i s’espera una vegada més que els blanencs i blanenques mostrin la seva solidaritat participant-hi. El concert, al compàs del qual s’anirà fent la desfilada, inclou un repertori de peces d’òpera i balades romàntiques de tots els temps, i els i les intèrprets serà l’alumnat de l’Escola d’Arts Escèniques ‘Viu Cantant’ de Blanes.


Per la seva banda, les models que desfilaran són totes amateurs, i lluiran les creacions de la botiga de vestits de núvia i de gala de la botiga ‘New York Atelier’ de Calella. L’alumnat té des de 5 anys el més petit fins a 80 anys la més gran, mentre que les models són dones d’entre 16 i 80 anys d’edat. La direcció i organització de l’esdeveniment, l’ànima de tot plegat, és l’artista Cristina del Pozo.

A banda de l’alumnat i el suport desinteressat de diversos particulars, per a l’organització del concert ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, així com de diversos establiments: Muralla Óptica, Els Sabons de l’Eva, La Tapeta i NY Atelier. La duració de la ‘Glamour Night 2020’ del proper dissabte serà d’una hora i mitja, aproximadament.
Data de realització: 01/10/2020 | Data de la darrera actualització: 01/10/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300