Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local de Blanes, Bombers i Mossos d’Esquadra intervenen en l’extinció d’un incendi aquesta matinada


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/14/2020 09:14:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local de Blanes, Bombers i Mossos d’Esquadra intervenen en l’extinció d’un incendi aquesta matinada

A conseqüència del foc, una furgoneta ha quedat calcinada i una segona parcialment afectada, havent-se pogut retirar a temps tres altres vehicles que estaven estacionats al seu costat

La ràpida actuació de la Policia Local de Blanes ha permès aquesta matinada de dimarts poder intervenir a temps per impedir que es propagués un incendi urbà on hi havia implicats vehicles a motor. Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les 12 de la mitjanit. Un veí de Blanes s’ha posat en contacte telefònic amb la Policia Local per informar que hi havia una furgoneta cremant-se darrera una àrea comercial que hi ha al barri de La Plantera, molt a prop del centre urbà del municipi.


Immediatament s’hi ha traslladat una patrulla policial que, en comprovar la veracitat de la informació, ha passat un avís als Bombers de la Generalitat mentre els agents procedien a les primeres maniobres per extingir l’incendi. Paral·lelament, la Policia local de Blanes s’ha posat en contacte amb els titulars dels vehicles que estaven estacionats al costat de la furgoneta que s’estava cremant, el foc de la qual ja estava afectant a una altra furgoneta de similars característiques que estava aparcada al seu costat.


Sortosament, els propietaris dels altres tres vehicles que encara no estaven afectats pel foc han pogut procedir a la seva retirada, mentre els Bombers de la Generalitat han extingit definitivament les flames que cremaven en les dues primeres furgonetes on s’havia iniciat el foc. A conseqüència de l’incendi, una furgoneta de grans dimensions han quedat completament calcinada, i la que estava situada al seu costat parcialment afectada.


En canvi els altres tres vehicles –dues altres furgonetes i un turisme- que s’han pogut retirar a temps, no han patit cap dany material. L’operatiu s’ha donat per finalitzat a quarts d’una de la matinada, sense haver-se registrat cap persona ferida a conseqüència del sinistre. En l’extinció de l’incendi han intervingut un total de sis agents de la Policia Local de Blanes, així com tres camions dels Bombers de la Generalitat i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, que també han donat suport en la intervenció.
Data de realització: 01/14/2020 | Data de la darrera actualització: 01/14/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300