Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull diumenge la primera de les cinc actuacions de la Temporada d’Hivern Rialles 2020


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/14/2020 11:31:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes acull diumenge la primera de les cinc actuacions de la Temporada d’Hivern Rialles 2020

De gener a març s’han programat espectacles de màgia, clown, musical i titelles, amb el segell de qualitat que tenen tots els esdeveniments de l’Associació Rialles Blanes

El proper cap de setmana el Teatre de Blanes allotja la primera de les cinc actuacions programades per l’Associació Rialles Blanes per aquest nou trimestre. Hi haurà cinc espectacles que corresponen a la programació d’Hivern gener-març 2020, caracteritzats per la professionalitat de les companyies i artistes que protagonitzen tots els esdeveniments organitzats per l’entitat.


'Amb P de Pallasso', diumenge 19 de gener al Teatre de Blanes
Si bé es tracta d’espectacles adreçats al públic infantil, l’adult també gaudeix d’una programació amb un segell de qualitat immillorable. Això és fruit dels criteris de rigor i exigència amb què es trien les millores obres, que configuren una programació per gaudir al llarg de cinc fantàstiques tardes dominicals i que, com dèiem, gaudeixen tant la canalla com els seus acompanyants.

Màgia, Clown, Música i Teatre al llarg de cinc diumenges

La primera actuació del proper diumenge, que encetarà la Programació d’Hivern 2020, anirà a càrrec de Sabanni, que presenta l’espectacle ‘Amb P de Pallasso’. Barreja màgia i clown, i promet fer passar una estona entretinguda a través de la història que protagonitza el propi Sabanni, un clown que es presenta al Teatre disposat a ser un espectador més, però que finalment haurà de ser ell mateix qui configuri una actuació farcida de rialles i fantasia.


'Fascinatio', amb el mag Jordi Quimera, programat pel 2 de febrer
El següent espectacle, programat pel 2 de febrer, es presenta sota el nom de ‘Fascinatio’, el protagonitza el mag Jordi Quimera, i promet emocions i fantasia a dojo. Per la seva banda, el 16 de febrer serà el torn de ‘a Sireneta i l’Illa de Plàstic’, de la companyia Dreams Teatre, una actuació de teatre musical que també aprofita per fer consciència ecològica. Les dues darreres actuacions s’han programat pel mes de març, els dies 1 i 15.

L’espectacle de l’1 de març, de teatre negre, s’anomena ‘La Via Làctia’, i anirà a càrrec d’El Cau de l’Unicorn, mentre que el dia 15 hi haurà una actuació de titelles amb el nom de ‘Sopa de Pedres’, a càrrec de la companyia ‘Engruna Teatre’. Tots els espectacles comencen a 2/4 de 6 de la tarda, i una hora abans comença la venda en taquilla al Teatre de Blanes al preu de 7 €/entrada.


'La Sireneta i l'Illa de Plàstic', de Dreams Teatre, actuació del 16 de febrer
També hi ha la possibilitat d’adquirir un paquet especial per accedir als 5 espectacles al preu de 25 €, i hi ha el descompte d’1 € per cada entrada en dos casos: si es compren entrades per a 3 espectacles diferents o si s’acredita pertànyer a una família nombrosa comprant-ho en taquilla. Els descomptes no són acumulables, i val a dir que també hi ha venda d’entrades on-line a través de: www.teatredelacostabravasud.cat
Data de realització: 01/14/2020 | Data de la darrera actualització: 01/14/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300