Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recull 550 € en la Gala Solidària ‘Glamour Night’ a benefici dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/15/2020 11:01:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes recull 550 € en la Gala Solidària ‘Glamour Night’ a benefici dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria

La gala, organitzada dissabte passat per l’Escola d’Arts Escèniques ‘Viu Cantant’, va incloure un concert a càrrec de l’alumnat i una desfilada de models amateurs

L’Escola d’Arts Escèniques ‘Viu Cantant’ de Blanes ha recaptat 550 € a benefici del cicle commemoratiu dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria. Ho ha fet a través de la Gala Solidària ‘Glamour Night’ que va tenir lloc la nit d’aquest passat dissabte a la mateixa església. Durant més de dues hores el temple va esdevenir en una passarel·la i un escenari on desfilaven diverses models amateurs, al ritme de les cançons interpretades en directe per les i els alumnes de l’Escola d’Arts Escèniques.


L'alcalde, Àngel Canosa, amb Cristina del Pozo, el rector
de la Parròquia Santa Maria, amb els i les artistes
Poc abans que comencés l’esdeveniment l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, va saludar als artistes i les models que estaven acabant de perfilar els darrers retocs al maquillatge i vestuari, agraint en especial el gest d’haver organitzat la gala a benefici de la Comissió dels 700 Anys. També es va afegir a l’agraïment el rector de la Parròquia Santa Maria, Enric Roura, qui va assistir igualment a l’acte.


La cantant Carol Luque durant la seva intervenció
El concert al compàs del qual es va anar fent la desfilada va incloure un repertori de balades romàntiques –actuals i més pretèrites-, així com algunes peces d’òpera i música clàssica. Especialment impactant va ser precisament l’inici del concert, quan la cantant lírico-pop Carol Luque va irrompre al temple amb la seva poderosa i portentosa veu interpretant el tema olímpic de ‘Barcelona’ acompanyant la veu enregistrada de Freddie Mercury, i suplint en aquest cas a Montserrat Caballé.

Gala Solidària ‘Glamour Night’

La resta d’alumnes de totes les edats –des dels cinc anys que tenia la cantant més jove fins als vuitanta anys de la més veterana- van interpretar des de temes de bandes sonores de pel·lícules factoria Disney, com ara ‘Frozen’ o ‘La Bella i la Bèstia’- fins a temes de tots els temps: ‘Shallow’ i ‘Fly Me To The Moon’, entre d’altres. La direcció i organització de l’esdeveniment, l’ànima de tot plegat, ha estat una vegada més l’artista Cristina del Pozo.


Ella es va encarregar d’anar coordinant les parts musicades, algunes de les quals comptaven amb el complement de tres models que desfilaven fent recorreguts per l’interior del temple. Les models amateurs lluïen les creacions de la botiga de vestits de núvia i de gala de la botiga ‘New York Atelier’ de Calella, i les seves edats anaven des dels 16 fins als 80 anys.


A banda de l’alumnat i el suport desinteressat de diversos particulars, per a l’organització del concert s’ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, així com de diversos establiments: Muralla Óptica, Els Sabons de l’Eva, La Tapeta i NY Atelier.


Data de realització: 01/15/2020 | Data de la darrera actualització: 01/15/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300