Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Esgotades les entrades per assistir a l’estrena oficial europea de ‘Bronko’, la pel·lícula del blanenc Isaac Ulam


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/16/2020 02:47:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Esgotades les entrades per assistir a l’estrena oficial europea de ‘Bronko’, la pel·lícula del blanenc Isaac Ulam

La projecció de l’òpera prima del polifacètic artista es farà demà divendres a les 10 de la nit. Per contra, la inauguració de l’exposició prevista per dissabte s’ha ajornat per més endavant

Tal com ja es preveia, ja no queden entrades per assistir a l’estrena europea oficial de ‘Bronko’, l’òpera prima del polifacètic artista blanenc Isaac Ulam. L’expectació que ha creat a Blanes i en cercles cinematogràfics la première europea, ha provocat que des de fa dos dies s’hagin exhaurit les invitacions per assistir-hi.


‘Bronko’, escrita, dirigida i protagonitzada per Isaac Ulam, es podrà veure a Blanes, i significa la seva estrena a Europa, ja que fins al moment ja ha estat acaparant premis i reconeixements als Estats Units, on s’ha projectat parlada en català amb sots-títols en anglès. La projecció de ‘Bronko’ està previst que tingui lloc aquest divendres a les 10 de la nit als Cinemes OCINE de Blanes.

Abans de començar la projecció, Isaac Ulam i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, donaran la benvinguda a tots els assistents i faran una breu presentació, seguida per l’estrena de la pel·lícula. Finalment, la vetllada es tancarà amb un cine-fòrum perquè els espectadors puguin satisfer la seva curiositat i dubtes que els hagin sorgit en relació a la pel·lícula, preguntant-ho al seu protagonista des de tots els punts de vista, així com a l’equip tècnic i l’elenc d’actors i actrius que hi participin.


D’altra banda, en relació a l’exposició ‘Bronko: Les restes del Naufragi’, que s’havia d’inaugurar l’endemà dissabte, finalment s’ha ajornat per més endavant. La mostra, que s’allotjarà a Casa Saladrigas, complementa i amplia el visionat del film, i ajudarà a les persones que la visitin a entrar una mica més en tot el què envolta l’univers que gira al voltant de ‘Bronko’.
Data de realització: 01/16/2020 | Data de la darrera actualització: 01/16/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300