Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes i Mossos d’Esquadra, sobre la pista dels autors d’un robatori produït aquesta matinada


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/16/2020 11:22:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes i Mossos d’Esquadra, sobre la pista dels autors d’un robatori produït aquesta matinada

Diverses patrulles de la Policia Local de Blanes els han interceptat en la seva fugida i els han perseguit fins a Tordera, on han acabat escapolint-se a peu camp a través

La Policia Local de Blanes ha passat tota la informació del cas als Mossos d’Esquadra, que són els qui s’han de fer càrrec de la investigació del robatori perpetrat la matinada d’avui dijous en aquest municipi. A un quart de dues del matí la Policia Local de Blanes ha rebut diverses trucades telefòniques de veïns de la vila alertant que s’estava produint un robatori amb força en una farmàcia del barri de Ca la Guidó.


Les trucades dels veïns informaven que havien pogut veure entre tres i quatre homes amb les cares tapades que entraven i sortien de l’establiment, al qual havien accedit després d’encastar una furgoneta contra l’aparador. El vehicle, de grans dimensions i color taronja, l’han fet impactar contra la vitrina per la seva part posterior, trencant un vidre que els ha permès entrar a l’interior del local.

Immediatament que s’han rebut els avisos, s’han enviat totes les unitats disponibles, arribant al lloc dels fets quan tot just feia uns segons que els presumptes autors del robatori havien escapat en direcció a Tordera. La Policia Local de Blanes ha iniciat la persecució mentre, paral·lelament, s’han alertat als Mossos d’Esquadra, així com a les Policies Locals de Tordera i Malgrat de Mar.


El seguiment ha finalitzat al veí municipi torderenc, després que els sospitosos han xocat frontalment contra un cotxe patrulla de la Policia Local de Tordera que els havia barrat el pas. A partir d’aquí, s’han escapolit a peu camp a través, perdent-se la seva pista per la foscor de la nit que impedia poder fer un seguiment efectiu de la fugida.

Robatori encastant una furgoneta robada contra l’aparador

Les posteriors perquisicions de la Policia Local de Blanes han pogut esbrinar que el vehicle que han utilitzat els autors per encastar-lo contra l’aparador de l’establiment, i posteriorment fugir en direcció a Tordera, havia estat robat el matí d’aquest passat dimecres a Figueres. La furgoneta –de la marca Mercedes-Benz i model Sprinter, de grans dimensions- té les plaques de la matrícula de nacionalitat alemanya.


Ara, un cop recollits tots els indicis i les proves que ha reunit la Policia Local de Blanes, s’espera que puguin ajudar als Mossos d’Esquadra a poder-los conduir per determinar l’autoria dels fets. A banda del material sostret durant el robatori, s’han considerat els danys causats tant a l’interior com a l’estructura exterior del local, que fa pocs mesos ha iniciat la seva activitat comercial.
Data de realització: 01/16/2020 | Data de la darrera actualització: 01/16/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300