Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes ha acollit la Fase Final de Prebenjamins i Aleví Femení de la Lliga de Futbol Sala


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2020 01:03:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FUTBOLLa Ciutat Esportiva Blanes ha acollit la Fase Final de Prebenjamins i Aleví Femení de la Lliga de Futbol Sala

Han participat 83 equips d’arreu de Catalunya, que han fet esdevenir l’equipament esportiu en la capital d’aquestes categories a la Lliga Catalana de Futbol Sala

Blanes ha estat aquest cap de setmana la capital catalana de diverses categories base de futbol sala, amb un esdeveniment que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Blanes. En aquesta ocasió ho ha estat a través de la Fase Final de Prebenjamins i Aleví Femení de Futbol Sala que ha organitzat la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol.


La competició va tenir lloc al llarg de tota la passada jornada del diumenge a la Ciutat Esportiva Blanes, tancant-se amb el lliurament de premis a les diferents categories participants. L’acte el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa; el regidor d’Esports, Pere Lopera; el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle, i altres directius de la LCFS.


En total, han participat 83 equips procedents d’arreu del territori català: 63 equips de la categoria de Prebenjamins; 8 en la de Minibenjamins i 12 equips Alevins femenins. A destacar també la implicació del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, que ha participat amb 23 àrbitres designats per xiular els 87 partits de les tres categories participants a la Ciutat Esportiva Blanes.


La gran novetat d’aquest any ha estat la participació dels Miniprebenjamins, una vegada implantada la creació d’aquesta categoria. D’aquesta manera, la Ciutat Esportiva Blanes ha estat l’escenari que ha acollit una festa dedicada exclusivament a aquestes categories, aprofitant la finalització de la primera fase de la Lliga dels Miniprebenjamins i Prebenjamins. Els partits s’han acollit a les pistes Verda i Blava, i duraven una part de 15 minuts o 25 minuts en funció de la categoria.Data de realització: 02/03/2020 | Data de la darrera actualització: 02/03/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300