Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 4.000 escolars de Blanes comencen a celebrar el Carnestoltes 2020 amb rues a diferents barris


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/21/2020 03:41:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOMés de 4.000 escolars de Blanes comencen a celebrar el Carnestoltes 2020 amb rues a diferents barris

La major part de cercaviles s’han programat per avui divendres, tant al matí com a la tarda, tot i que també n’hi van haver ahir dijous

Blanes ha començat a viure amb tota la rauxa i gresca que requereix aquest esdeveniment la festa del Carnestoltes 2020. Ho ha fet amb diverses rues protagonitzades per escolars del municipi, que han envaït els carrers de diferents barris d’arreu de la vila, vestits amb imaginatives disfresses que han lluït acompanyats dels seus professors i professores, a ritme de la música que els acompanyava.


Rues Escolars Divendres al matí
Els i nenes han sortit al carrer i han voltat durant una estona, en sengles rues que també s’han programat per aquesta tarda de divendres. Hi haurà hagut alumnes de totes les edats i d’arreu de Blanes que s’hauran passejat pels seus carrers sumant totes les rues previstes entre aquest passat dijous i avui divendres. En total, sumen més de 4.000 infants, que han anat i tornat als seus respectius centres educatius per començar a celebrar de la manera més festiva possible el cicle carnavalesc.

Carnaval Ensorra’t, Festa Infantil amb Concurs de Disfresses i Rua

Aquest ha estat el preàmbul de l’inici del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes, que s’enceta oficialment la nit d’avui divendres amb el el Carnaval Ensorra’t que s’allotjarà al Casal de Joves de Blanes a partir de 2/4 d’11 de la nit. L’organitza el Consell Local de la Joventut de Blanes, que tindrà un servei de bar durant tota la nit i matinada, i comptarà amb tres principals ingredients: les actuacions en viu i en directe dels grups ‘Punks and Company’ i ‘Pirat’s Sound Sistema’ i ‘Sixtus’.


Demà dissabte hi haurà una Festa Infantil al centre de la vila, una de les novetats d’aquest any. No pas per l’esdeveniment en sí, sinó pel fet que torna als seus orígens i s’allotjarà de nou a la Plaça dels Dies Feiners enlloc de la Ciutat Esportiva Blanes on ho havia estat fent els darrers anys. A partir de les 16’30 h i haurà activitats infantils i juvenils amb Inflables, Tallers Creatius i l’actuació del grup ‘Orelles de Xocolata’ amb l’espectacle d’animació i ball ‘Avui Fem Pop’.

Les inscripcions per participar al Concurs de Disfresses Infantil es faran de 16’30 a 18’00 h, amb tres categories: Mini (0-4 anys), Infantil (5-12 anys) i Familiar. En cadascuna de les tres categories, el jurat atorgarà tres primers premis, i per escollir-los a ¾ de 7 hi haurà la Desfilada de Disfresses, seguida pel lliurament de premis, que s’ha programat per 2/4 de 8 del vespre.


Finalment, l’altre ingredient central del Carnaval de Blanes 2020 tindrà lloc l’endemà diumenge 23 de febrer a partir de les 5 de la tarda, amb la Gran Rua de Carnestoltes. Aquí també hi ha una destacada novetat: el punt d’arrencada serà la part alta de la Rambla Joaquim Ruyra, al Pla Parcial Costa Brava, des d’on seguirà en línia recta fins arribar a la Plaça Solidaritat, la part baixa de la Rambla, Plaça Catalunya i el Passeig de la Marina. Desfilaran 17 elements, entre carrosses i comparses, de Blanes, Lloret, Tossa, Olot, Riells i Viabrea, Massanes i Pineda.Data de realització: 02/21/2020 | Data de la darrera actualització: 02/21/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300