Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Bronko’, d’Isaac Ulam, continua arrasant als Estats Units, amb 4 premis més en un festival de Los Angeles


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/01/2020 10:57:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘Bronko’, d’Isaac Ulam, continua arrasant als Estats Units, amb 4 premis més en un festival de Los Angeles

El ‘Festival Maverick Movie Awards’ ha guardonat la millor pel·lícula, millor actor per a Isaac Ulam, Raül Busquets millor director de fotografia i Freyja Palau millor actriu secundària

La pel·lícula ‘Bronko’, escrita i dirigida pel polifacètic artista blanenc Isaac Ulam, continua arrasant als Estats Units, on ha obtingut quatre premis més que cal sumar als què ja ha anat aconseguint durant els darrers mesos. En aquesta ocasió, el Festival Maverick Movie Awards de Los Angeles ha reconegut amb quatre guardons el film que es va estrenar oficialment el passat 17 de gener a Blanes.


Dos dels quatre guardons són per a la millor pel·lícula i per al millor actor protagonista, que en aquest cas ha recaigut en el mateix Isaac Ulam, intèrpret del personatge que dóna nom al film, a més a més d’haver estat el seu guionista i director. També s’ha distingit al cineasta blanenc Raül Busquets com a millor director de fotografia, així com a la millor actriu secundària l’actriu a Freyja Palau, que dóna vida a un dels personatges desencadenants indirectes de la trama final del fim.

‘Bronko’, un film que està conquerint els Estats Units

El Festival Maverick Movie Awards de Los Angeles està considerat com un dels certamens de cinema independent més destacables que hi ha en el panorama del setè art. Amb aquests quatre nous guardons, ‘Bronko’ ja acumula un bon grapat de reconeixements, tots ells atorgats als Estats Units. Primer va rebre el Premi del Jurat a l’Arizona Underground Film Festival celebrat a Tucson, i després el premi al Millor Llargmetratge Internacional a la secció oficial del Rivercity Underground Film Festival de Texas.


Filmació de 'Bronko' a la zona portuària de Blanes
Aquest darrer reconeixement li van comunicar a l’artista blanenc quan era a Nova York, coincidint amb la projecció allotjada al mític Film Noir Cinema de Brooklyn el desembre de l’any passat. Arran d’aquesta première a Nova York, Isaac Ulam va establir nous contactes amb destacades personalitats del món del cinema, i en aquest sentit té pendents de tancar diversos projectes que s’esperen que donin els seus fruits no massa lluny en el temps.

Concert de Paul Fuster, autor de la banda sonora, a Blanes

La notícia que ‘Bronko’ ha sumat nous guardons al seu palmarès particular, arriba just dues setmanes abans que a Blanes es torni a poder gaudir d’un dels ingredients que a tothom va colpir de manera especial coincidint amb la seva estrena en la ciutat on comença la Costa Brava: la seva música, que gairebé es podria dir que formava part de l’argument narratiu. Paul Fuster és l’autor de la banda sonora de ‘Bronko’, una música que va impactar especialment a Isaac Ulam –qui també compta la música entre les moltes arts que conrea i amb què s’expressa-, i també al públic que visiona la pel·lícula.


Isaac Ulam i Freyja Palau, premiats al Festival de Los Angeles
Tothom qui ha quedat igualment impactat per la música de Paul Fuster tindrà l’oportunitat de poder-la gaudir en viu i en directe d’aquí a dues setmanes a Blanes, ja que s’ha organitzat un concert que protagonitzarà el músic. L’actuació tindrà lloc el proper dissabte 14 de març a les 9 de la nit a l’Ermita de l’Esperança. Les entrades, al preu de 10€, es podran adquirir la mateixa nit del concert.


Estrena oficial de 'Bronko' a Blanes, el 17 de gener
Data de realització: 03/01/2020 | Data de la darrera actualització: 03/01/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300