Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local i Protecció Civil de Blanes desallotgen 27 veïns en un incendi amb una ferida lleu pel fum


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/03/2020 10:06:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local i Protecció Civil de Blanes desallotgen 27 veïns en un incendi amb una ferida lleu pel fum

El foc ha tingut lloc aquesta matinada al barri de la Carretera de Lloret-La Pedrera, i ha mobilitzat 11 operatius de la Policia Local, Protecció Civil, Bombers, Mossos d’Esquadra i el SEM

Efectius de diversos cossos d’emergència i seguretat han atès aquesta matinada un incendi en un edifici al nucli urbà, i s’ha evacuat una persona ferida lleu per haver inhalat una gran quantitat de fum. Després de ser atesa a l’Hospital Comarcal de Blanes, se li ha donat d’alta i s'ha allotjat en un hostal del municipi, ja que el seu domicili és on s’ha produït l’incendi.


L’avís l’han rebut els efectius de la Policia Local de Blanes poc després de 2/de 12 de la matinada, traslladant-se ràpidament al lloc de l’incendi, al barri de la Carretera de Lloret-La Pedrera. Simultàniament, al haver-se iniciat el protocol, s’hi han personat diversos efectius més de Bombers de la Generalitat, el Sistema d’Emergències Mèdiques, Protecció Civil i Mossos d’Esquadra.

Amb l’ajut de l’escala dels Bombers s’ha evacuat l’única inquilina que hi havia a l’interior de l’habitatge on s’ha iniciat l’incendi, situat al primer pis, atenent-la en primera instància en una de les ambulàncies del SEM. També s’ha confinat tres persones al seu domicili mentre es procedia a apagar l’incendi, alhora que s’ha donat l’ordre d’evacuar la resta d’inquilins, 27 persones, cap d’elles afectada.


Un cop sufocat l’incendi, tots els residents a l’edifici afectat han pogut tornar als seus respectius domicilis, i s’ha aixecat el confinament a les tres persones. Tot l’operatiu ha finalitzat poc després d’un quart de 2 de la matinada. En l’emergència han participat un total d’11 operatius de la Policia Local de Blanes i Protecció Civil, Bombers de la Generalitat, ambulàncies del SEM i Mossos d’Esquadra.Data de realització: 03/03/2020 | Data de la darrera actualització: 03/03/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300