Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 200 espectadors a ‘Projecte Dona’ representada a Casa Saladrigas de Blanes amb motiu del 8-M


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/12/2020 05:27:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 200 espectadors a ‘Projecte Dona’ representada a Casa Saladrigas de Blanes amb motiu del 8-M

La creació col·lectiva a càrrec del grup ‘La Quarta Finestra’ es va oferir durant el passat cap de setmana, organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes amb el suport de l’Ajuntament

Un dels esdeveniments que ha tingut lloc a Blanes amb motiu de la recent celebració del 8-M, el Dia Internacional de la Dona Treballadora, s’ha allunyat de les activitats què habitualment s’organitzen amb motiu d’aquesta jornada. Es tractava d’una representació teatral itinerant que es va acollir el passat cap de setmana a l’emblemàtica Casa Saladrigas, la seu de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes.


'Projecte Dona' a Casa Saladrigas
Tant dissabte com diumenge, en sengles sessions de les 6 de la tarda i les 8 del vespre –en total, 4 representacions-, es va oferir la creació col·lectiva ‘Projecte Dona’, a càrrec del grup ‘La Quarta Finestra’. Més de 200 persones han assistit a la original representació, que consistia en què els espectadors anaven traslladant-se pels diferents recintes de l’interior de Casa Saladrigas per anar fent el seguiment de l’obra.

‘Projecte Dona’, una creació col·lectiva de ‘La Quarta Finestra’

‘Projecte Dona’ és el resultat d’una creació col·lectiva a càrrec de l’Associació d’Arts Escèniques ‘La Quarta Finestra’, a favor de la Igualtat de Gènere, nascuda a la veïna població de Palafolls amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora. L’espectacle està conformat per sis actuacions de microteatre i teatre físic, i el públic va fent l’itinerari que els van marcant les actrius i actors.


A través de les diferents escenes amb situacions molt diverses, el públic es va trobant diferents perspectives des de les quals s’aborda una qüestió monotemàtica que gira al voltant del 8-M: una visió històrica sobre el rol de la dona, els micromasclismes, la publicitat sexista, la bretxa salarial i el sostre de vidre. Tampoc no s’oblida de dos temes malauradament de plena activitat: la violència de gènere i els estereotips de gènere.
Data de realització: 03/12/2020 | Data de la darrera actualització: 03/12/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300