Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Banc de Sang i l’Associació de Donants manté les jornades de donació d’avui dijous i demà divendres a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/12/2020 10:26:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Banc de Sang i l’Associació de Donants manté les jornades de donació d’avui dijous i demà divendres a Blanes

És l’única activitat pública que es manté aquests dies, justificada per l’actual alerta sanitària. Avui dijous es fa de 16 a 20 h i divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 h a la Biblioteca Comarcal

Malgrat aquests dies s’hagin suspès a Blanes totes les activitats públiques que estaven programades durant els 15 dies decretats per la Generalitat de Catalunya amb motiu de l’alerta sanitària pel coronavirus, hi ha una única excepció. Es tracta de les dues jornades de Donació de Sang previstes per la tarda d’avui dijous i durant tot el dia de divendres.


Donació de Sang desembre 2019
Les donacions de sang, que es faran com és habitual a la Biblioteca Comarcal, tindran lloc avui dijous a la tarda, des de les 4 i fins les 8 del vespre, i l’endemà divendres al matí des de les 10 i fins les 2 del migdia, i a la tarda des de les 4 i fins les 8 del vespre. Respecte aquesta activitat només hi ha una alteració: els alumnes de tercer d’ESO del Col·legi Cor de Maria que havien de col·laborar com a voluntaris no hi assistiran.

10 minuts per als voluntaris i voluntaris poden ser anys per d’altres

Des del Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang s’ha fet especial incidència en la necessitat de mantenir totes les jornades de recapta que estan programades durant aquests dies arreu del país. En aquest sentit, expliquen que cal pensar que si bé ara hi ha l’afectació pel coronavirus, sempre hi ha hagut i –malauradament sempre hi haurà- tot tipus de malalties.


A més a més, els bancs de sang estan fora de les àrees d’hospitalització, i les donacions es localitzen –com és el cas de les que es fan avui i demà- en espais allunyats. Una col·lecta de donació de sang és una activitat de salut pública, imprescindible per garantir la vida dels malalts. Cada dia es fan 15 campanyes de donació de sang arreu de Catalunya. Més informació: www.donarsang.gencat.cat

Data de realització: 03/12/2020 | Data de la darrera actualització: 03/12/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300