Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Alcalde de Blanes fa una crida a la co-responsabilitat ciutadana amb l’entrada en vigència de l’Estat d’Alarma


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/15/2020 12:34:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Alcalde de Blanes fa una crida a la co-responsabilitat ciutadana amb l’entrada en vigència de l’Estat d’Alarma

Àngel Canosa s’ha adreçat a la ciutadania de Blanes a través d’un vídeo, demanant-los la seva col·laboració respecte les mesures decretades per l’alerta sanitària del COVID-19

En la nova reunió mantinguda aquest matí per la Comissió Tècnica Assessora de l’Ajuntament de Blanes s’ha fet una nova valoració i posada al dia just unes hores més tard que hagi entrat en vigència l’Estat d’Alarma decretat per l’estat espanyol. Els assistents a la trobada –l’alcalde, Àngel Canosa, i els caps de la Policia Local i Protecció Civil, Joan Garcia i Josep Lluís Pouy- han repassat les principals incidències registrades a Blanes aquest passat dissabte.


Bars i Restaurants tancats dissabte al matí
En aquest darrer sentit, s’ha recordat que al llarg de tota la jornada es van haver d’aixecar diversos expedients administratius per incompliment reiterat de l’ordre dictada per la Generalitat respecte la prohibició d’obrir bars i restaurants, restricció que també es contempla al decret del BOE. Les patrulles de la Policia Local van informar i alertar una quarantena de locals, alguns dels quals va ser necessari expedientar.

Per últim, la darrera part de la reunió de coordinació ha repassat els principals aspectes que caldrà tenir en compte demà dilluns, el primer dia laborable en què coincidirà la vigència de l’Estat d’Alarma decretat per l’estat espanyol. També s’han repassat diversos aspectes relacionats amb l’atenció a la ciutadania, en especial d’aquells col·lectius que podrien requerir suport durant aquests dies.

L’alcalde de Blanes fa una crida a la responsabilitat

Avui diumenge, coincidint amb l’entrada en vigència de l’Estat d’Alarma, l’alcalde de Blanes s’ha adreçat a la ciutadania igual que ja ho va fer el passat dimecres, el primer dia en què es van activar les disposicions adoptades per la Generalitat de Catalunya pel COVID-19. En la línia d’anteriors missatges institucionals emesos el passat mes de gener, Àngel Canosa ha fet una crida a la responsabilitat.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, durant la gravació del vídeo
El batlle ha apel·lat al ‘Seny i Sentit Comú’ que ja va demanar als blanencs i blanenques pel Temporal Glòria, per fer front ara a una alerta sanitària sense precedents recents. Àngel Canosa ha comminat la ciutadania a exercir una co-responsabilitat per assolir un èxit compartit i recolzar l’admirable tasca i l’esforç que està fent en especial el personal sanitari per aturar i controlar el coronavirus.

Vídeo: https://youtu.be/O6MpHb7Kxd8

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/15/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300