Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes allibera totes les places de zona blava vigents per interès general i pren noves mesures pel COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/16/2020 04:49:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_BlauBlanes allibera totes les places de zona blava vigents per interès general i pren noves mesures pel COVID-19

Són més de 400 places, majoritàriament al centre. També s’ha suspès l’operatiu de neteja dels dimarts a La Plantera perquè els veïns no hagin de sortir per moure els vehicles estacionats

L’Ajuntament de Blanes ha implementat avui dilluns noves mesures que contribueixin a facilitar a la ciutadania el compliment de les mesures que s’inclouen al decret d’Estat d’Alarma. En aquest sentit, durant la reunió mantinguda aquest matí pels membres del Gabinet Tècnic Assessor i posteriors trobades amb altres tècnics municipals, s’han adoptat diverses accions.


Zona Blava Passeig de la Marina, avui al migdia
Una d’elles és, de comú acord amb l’empresa concessionària per a l’explotació de les zones blaves d’aparcament, alliberar-ne el pagament circumstancialment, mentre duri l’excepcionalitat de l’actual situació. Això significa que, per interès general, les zones d’estacionament a l’aire lliure que són de pagament queden exemptes fins a nova ordre.


Les màquines ja estan fora de servei
Durant l’hivern –és a dir: durant tot l’any- hi ha un total de 419 places de zona blava de pagament, majoritàriament situades al centre del municipi, així com a l’àmbit comprès entre els barris de Mas Enlaire, El Control-Horta de la Perla i Els Pavos. A aquest nombre se n’hi afegeixen 1.034 places més coincidint amb l’època estival, i corresponen al Passeig de S’Abanell, Cala Bona i altres indrets del centre de la vila.

Suspensió temporal de l’operatiu de neteja dels dimarts a La Plantera

Amb l’objectiu de facilitar que la ciutadania no hagi de moure’s dels seus domicilis si no és absolutament necessari, també s’ha adoptat una altra mesura que es circumscriu al barri de La Plantera. En aquest veïnat fa uns anys que es va introduir un operatiu especial de neteja que es fa cada dimarts al matí, entre les 10 i les 11. Es tracta d’una neteja mecànica que requereix que no es pugui estacionar el vehicle a la via pública tots els dimarts en aquest horari.


Avinguda Catalunya, on es fa la neteja mecànica els dimarts
Això provoca que, en cas que algun veí tingui el seu vehicle, ha de treure’l abans que comenci l’operatiu de neteja, i esperar que hagi finalitzat per poder-lo tornar a aparcar. Justament per aquest motiu, per evitar-ho, s’ha suspès l’operatiu i s’ha informat la ciutadania a través de cartells informatius, havent-se tapat també els senyals de trànsit que indiquen que no es pot estacionar els dimarts de 10 a 11 h a l’Avinguda Catalunya.


Per últim, també s’ha informat des de l’Ajuntament de Blanes sobre diverses mesures adoptades en relació al Cementiri Municipal. La més destacada és que romandrà tancat al públic, llevat d’una excepció: per fer serveis d’enterraments, però sense cerimònies. D’altra banda, durant l’enterrament només podran estar presents personal propi del cementiri, personal del transport funerari i un mínim de familiars i/o acompanyants del difunt. Tots ells i elles hauran de mantenir entre sí una distància prudencial de seguretat.Data de realització: 03/16/2020 | Data de la darrera actualització: 03/16/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300