Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes modifica els horaris del Servei de Bus per frenar l’avanç del COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/18/2020 05:47:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes modifica els horaris del Servei de Bus per frenar l’avanç del COVID-19

Per poder adequar-se a les mesures preventives pel control del coronavirus, s’han autoritzat uns nous horaris al servei de transport públic urbà del municipi

En el marc de l’evolució de la situació d’emergència ocasionada pel coronavirus, l’Ajuntament de Blanes es va adaptant als canvis en les mesures adoptades per frenar la seva propagació entre la ciutadania. L’objectiu genèric d’aquestes mesures són reduir l’activitat i evitar les concentracions de persones per prevenir els possibles contagis.


Imatges d'Arxiu Línies Urbanes de Blanes
Atès el nivell de la pandèmia assolit, s’han activat mesures de caire organitzatiu en l’àmbit del transport públic tant des de la Generalitat com des de l’administració general de l’estat. En desenvolupament d’aquestes normatives es concreten les actuacions autonòmiques i locals respecte la fixació de serveis de transport públic de la seva respectiva titularitat.

Reducció dels horaris en funció de la nova situació

Més concretament, cada autoritat autonòmica o local competent pot fixar els percentatges de reducció dels serveis de transport públic del seu respectiu àmbit d’actuació. En el cas de l’Ajuntament de Blanes, donat que la mobilitat en general, però especialment el transport públic de viatgers és una activitat indispensable per garantir el funcionament del país en aquesta situació d’emergència, s’ha fet una modificació dels horaris del servei de transport urbà.


Igual que s’ha fet en d’altres municipis, s’ha aplicat una reducció de la freqüència horària de servei en dia feiner en percentatges que s’aplicaran en funció de les necessitats específiques, atenent especialment als moments de màxima demanda, en què l’oferta es pot reforçar. D’altra banda, totes les empreses incrementaran els protocols d’higiene i neteja que siguin necessaris per evitar els contagis.

Modificació d’horaris en les línies urbanes

A Blanes hi ha tres línies de transport públic urbà: la Línia 2, que va des de Ca la Guidó fins Els Pavos passant pel centre; la Línia 5-8 amb sortides de Mas Enlaire, i la Línia 7 que enllaça Els Pins amb el Port. Amb la nova re-estructuració, la Línia 2 passa a tenir una freqüència de pas de 50 minuts. El primer servei sortirà des de l’Estació d’Autobusos a les 7’50 h del matí, i el darrer a les 20’50 h des de Ca la Guidó.

Per la seva banda, les línies 5-8 i la 7, que es cobreix amb un sol bus, passen a tenir quatre i dos serveis al dia, respectivament, de dilluns a divendres. Per la seva banda, els dissabtes la línia 5/8 només té dos serveis, i la línia 7 dos serveis, igualment. Per contra, el diumenge no hi haurà cap sortida. Més informació: https://www.blanes.cat/docweb/mobilitat.coronavirus

Data de realització: 03/18/2020 | Data de la darrera actualització: 03/18/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300