Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté una persona per un robatori amb força requerit per tres ordres judicials


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/20/2020 05:14:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes deté una persona per un robatori amb força requerit per tres ordres judicials

El detingut està acusat de robatori amb força i un furt en sengles establiments del centre de la vila i a La Plantera, i va intentar enganyar al cos policial donant les dades d’un familiar

És evident que des de fa més d’una setmana, una de les tasques prioritàries de la Policia Local de Blanes i Protecció Civil és estar amatents a les diferents mesures i accions que requereix l’emergència sanitària pel coronavirus. Ara bé, això no vol dir que les tasques habituals de tots dos cossos municipals s’hagin aturat, ans al contrari.


Detall tanca forçada
Si bé la prioritat és l’alerta pel COVID-19, les actuacions policials de cada dia també inclouen l’atenció d’actuacions i requeriments de la ciutadania que res no hi tenen a veure, si més no directament. És el cas de la detenció d’un veí de Blanes de 37 anys efectuada el passat dimecres al vespre per la Policia Local de Blanes.

Detingut requerit amb tres ordres judicials

Al detingut, que va ser lliurat als Mossos d’Esquadra per a la posterior disposició judicial, se l’hi imputa un delicte de robatori amb força en un establiment del centre de la vila, així com d’un altre delicte de furt d’una caixa registradora en un altre local situat al barri de La Plantera. Aquest darrer delicte el va perpetrar en un comerç que fa temps que va tancar l’activitat, però que tenia la persiana mig oberta en trobar-se el propietari realitzant feines al seu interior.


D’altra banda, es dóna la circumstància que en una intervenció prèvia de la Policia Local de Blanes, la persona que finalment seria detinguda va intentar enganyar al cos policial facilitant-li la identificació del seu germà, del qual no consten antecedents policials. Quan finalment es va comprovar la seva veritable identitat, els agents van comprovar que a la persona detinguda li constaven fins a tres ordres judicials de detenció. També se l’ha denunciat per incompliment de la Llei 4/2015 per no complir amb les mesures recollides al Real Decreto 463/2020 del passat dissabte, pel que es declara l’estat d’alarma.
Data de realització: 03/20/2020 | Data de la darrera actualització: 03/20/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300