Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els mercats de productes frescos, restaurants i botigues d’alimentació de Blanes també porten menjar a casa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/21/2020 01:35:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els mercats de productes frescos, restaurants i botigues d’alimentació de Blanes també porten menjar a casa

Volen facilitar que la ciutadania no hagi de sortir per comprar productes frescos o menjars preparats. Participen l’ABBC, així com comerços de proximitat i locals de restauració

La principal mesura que cal que la ciutadania segueixi aquests dies en què es viu una situació d’alarma sanitària provocada per la COVID-19, és que romangui a casa seva i no en surti si no és per causes de primera necessitat. Una d’elles és abastir-se de menjar, tot i l’ús inadequat d’aquesta excepcionalitat que estan fent algunes persones.


Un dels establiments que fa el servei de dur menjar a domicili
Conscients que cal contribuir a què es pugui fer el confinament sense que els faltin productes bàsics, a Blanes s’ha activat un servei que habitualment només solen oferir les grans superfícies comercials i empreses especialitzades. Es tracta de fer repartiment a domicili d’alimentació, o inclús d’alguna botiga de mascotes que també s’ha afegit a la iniciativa.

Una de les que aplega més nombre d’adherits és la que ha endegat l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (l’ABBC), que inclou peixateria, carnisseria, verdures, fruits secs i d’una botiga de mascotes. Aquesta, però, no és l’única iniciativa que s’està difonent a Blanes. També s’hi han adherit els mercats de productes frescos i altres tipus de negocis.


Mercat de Fruites i Verdures de Blanes
És el cas d’algunes de les parades del Mercat de Fruites i Verdures –que funciona presencialment de dilluns a dissabte al matí al Passeig de Mar-, o bé d’Es Portal, l’establiment on es ven peix fresc pescat pels membres de la Confraria de Pescadors de Blanes, i que funciona de dilluns a dissabte matí i tarda. També porten menjar a casa, ja que les mesures de l’Estat d’Alarma així ho autoritzen, alguns restaurants i locals de menjars preparats.
Data de realització: 03/21/2020 | Data de la darrera actualització: 03/21/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300