Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra dues noves defuncions per la COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/26/2020 06:55:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes registra dues noves defuncions per la COVID-19

El centre sanitari de Blanes ha registrat un total de 4 persones mortes, i aquest dimecres van donar positiu 13 persones més, amb un nombre total d’hospitalitzats que puja a 29 pacients

Just l’endemà que l’Hospital Comarcal de Blanes informava sobre la defunció de les dues primeres víctimes per la COVID-19, aquest passat dimecres des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es donaven a conèixer dues noves defuncions. A diferència dels dos primers difunts registrats el dimarts, les dues persones mortes aquest passat dimecres no s’especifica si patien patologies prèvies.


Hospital Comarcal de la Selva amb seu a Blanes
D’aquesta manera, l’Hospital Comarcal de la Selva amb seu a Blanes, que atén pacients tant d’aquesta població com procedents de Lloret de Mar i Tossa de Mar, ha registrat fins al moment un total de quatre defuncions. Aquest passat dimecres van donar positiu 13 persones per coronavirus, i el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia en aquest centre sanitari s’eleva als 29 pacients.

Per la seva banda, a l’Hospital Comarcal de Calella es van confirmar ahir a la nit 4 nous casos per coronavirus, sumant un total de 16 casos positius ingressats al centre de l’Alt Maresme. La bona notícia va ser que van rebre l’alta dues noves persones que havien ingressat per aquesta malaltia a l’hospital calellenc. Per contra, les dades adverses són que, sumant els dos centres de Blanes i Calella, hi ha un total de 52 professionals sanitaris afectats per la COVID-19.

A la Regió Sanitària de Girona la nit d’aquest passat dimecres es van confirmar 171 nous casos de coronavirus SARS-CO-V-sa, elevant a 877 el nombre de persones afectades, 61 de les quals estan en estat greus, i 319 són professionals sanitaris. Arreu de la Regió Sanitària de Girona es van registrar durant la passada jornada 5 noves defuncions amb COVID-19, amb un total de 37 persones mortes des que es va iniciar l’episodi d’emergència sanitària.Data de realització: 03/26/2020 | Data de la darrera actualització: 03/26/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300