Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra sis nous casos positius per coronavirus i ha rebut l’alta un nou pacient


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/27/2020 08:02:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes registra sis nous casos positius per coronavirus i ha rebut l’alta un nou pacient

Al centre sanitari amb seu a Blanes hi ha actualment el nombre total d’hospitalitzats per la COVID-19 arriba als 33 pacients

Les noves xifres fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva apunten que a l’Hospital Comarcal de la Selva amb seu a Blanes es van confirmar ahir dijous 6 nous casos positius per coronavirus. Durant la passada jornada també va haver-hi una nova notícia positiva: es va donar d’alta un altre pacient que estava ingressat per aquesta malaltia.


Hospital Comarcal de la Selva amb seu a Blanes
Al llarg del passat dijous es va traslladar un afectat per coronavirus a un altre centre hospitalari, de manera que al terme de la jornada el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia s’elevava als 33 pacients. En relació a l’Hospital Sant Jaume de Calella, ahir també es van confirmar 6 nous casos per coronavirus, i es van registrar les dues primeres defuncions. El nombre total d’ingressats al centre per aquesta malaltia pujava ahir als 20 pacients.

Pel que fa al nombre total de professionals sanitaris afectats per la COVID-29, ahir dijous la xifra s’elevava al total de 60 persones. A la Regió Sanitària de Girona es van confirmar ahir 42 nous casos de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a un total de 919 persones el nombre d’afectats, 68 dels quals en estat greu i 337 són professionals sanitaris.

Arreu de la Regió Sanitària de Girona es van registrar durant tota la passada jornada de dijous 9 noves defuncions amb Covid-19, amb un total de 46 persones mortes des que va començar l’emergència sanitària. La dada positiva és que, fins al moment, ja s’han produït un total de 102 altes hospitalàries de pacients COVID-19 confirmats.Data de realització: 03/27/2020 | Data de la darrera actualització: 03/27/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300