Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diversos equips d’emergència intervenen a Blanes en la caiguda de part de la teulada d’una casa sense causar ferits


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/29/2020 04:06:49 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Diversos equips d’emergència intervenen a Blanes en la caiguda de part de la teulada d’una casa sense causar ferits

En el moment del sinistre hi havia dues persones a la part baixa de l’edifici. Han intervingut dotacions de la Policia Local de Blanes, Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i del SEM

Una part de la teulada d’un edifici de Blanes ha cedit i s’ha esfondrat aquest migdia de diumenge, sense que hagi provocat danys personals. Els fets han tingut lloc poc després de la una del migdia en un habitatge de tres plantes del Carrer de l’Or, situat al centre del municipi. En el moment de la caiguda, les dues úniques inquilines de l’immoble, de 56 i 89 anys d’edat, estaven dinant a la part baixa de l’edifici, i han resultat il·leses.


Forat del sostre provocat per la caiguda
De fet, tal com relatava la veïna de l’edifici del costat, les dues dones se n’han assabentat de la caiguda perquè ha anat a preguntar si es trobaven bé després que ho ha sentit de molt a prop al estar justament a la prat de dalt del seu corresponent immoble. Les dues inquilines han explicat que, efectivament, han sentit un terrabastall, però han pensat que devia ser alguna cosa que havia tingut lloc en un altre indret, i no pas a casa seva.

Dotacions de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers i el SEM

La caiguda de part del sostre ha deixat un forat petit, d’entre 20 i 30 centímetres d’obertura, al sostre de l’altell del tercer pis, i no ha afectat la resta de plantes. Per atendre el cas, s’han desplaçat diverses dotacions de quatre cossos d’emergència: Policia Local de Blanes, Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM, que no ha fet falta que intervingués.


Els efectius de la Policia Local de Blanes han balissat l’accés al darrer pis per barrar el pas on hi ha hagut l’esfondrament, i els han preguntat a les dues inquilines si necessitaven algun tipus de suport. Les dues dones han explicat que fa dues setmanes que no surten de casa en seguiment del confinament per l’emergència sanitària pel coronavirus, i han agraït les mostres de suport.


La Policia Local i Protecció Civil s’estan encarregant de coordinar que un tècnic especialitzat faci una revisió dels danys per assegurar-se que l’estructura de l’edifici no està amenaçada. Paral·lelament, es posaran en contacte amb el propietari de l’edifici –les dues dones són llogateres- perquè faci la reparació dels danys. Tot l’operatiu desplegat ha finalitzat a quarts de quatre de la tarda. A causa de l’estretor dels carrers que envolten l’indret on ha tingut lloc, els Bombers han hagut d’estacionar els seus vehicles al Passeig de Mar.


Data de realització: 03/29/2020 | Data de la darrera actualització: 03/29/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300