Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra 4 noves defuncions i l’alta d’un pacient durant el diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/30/2020 08:44:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes registra 4 noves defuncions i l’alta d’un pacient durant el diumenge

La passada jornada dominical es va traslladar un pacient a un altre centre sanitari, sumant un total de 35 persones hospitalitzades per coronavirus

Un dia més, s’han fet públiques les xifres en relació als nous casos confirmats per coronavirus SARS-CoV-2 als dos centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en aquest cas les que corresponen a la passada jornada del diumenge, 29 de març. A l’Hospital Comarcal de Blanes ahir es van registrar 4 defuncions, de manera que ja són un total de 10 persones les que han mort a data d’avui a conseqüència d’aquesta malaltia.

Durant la passada jornada dominical es van registrar 5 nous casos positius per coronavirus, es va donar d’alta a un nou pacient, així com el trasllat a un altre centre sanitari. La xifra total d’ingressos ahir era de 35 pacients. Per la seva banda, a l’Hospital Comarcal de Calella ahir va morir una persona, es van confirmar 5 nous casos, una nova alta i dos trasllats. En total, la xifra de pacients ingressats al centre del Maresme per la COVID-19 era de 31 pacients.


Hospital Comarcal de la Selva a Blanes
En relació al nombre de professionals sanitaris afectats per la malaltia, sumant els dos centres de Blanes i Calella, ahir era d’un total de 81 persones. El balanç sumant les xifres dels dos hospitals de la corporació va ser ahir d’un total de 66 persones hospitalitzades i de 10 nous casos. Per la seva banda, a la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats per coronavirus va ser de 742 persones, 59 més que en la darrera actualització del dissabte.

El nombre de persones ingressades en estat greu arreu del territori gironí és de 104, i la xifra total de sanitaris afectats per la malaltia és de 408. També es van registrar 7 noves defuncions amb COVID-19, amb un total de 66 persones mortes amb data d’ahir. Per contra, el nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït als hospitals de la regió puja a les 139 persones.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/30/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300