Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra la novena defunció des que va començar l’epidèmia per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/31/2020 08:20:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes registra la novena defunció des que va començar l’epidèmia per COVID-19

Ahir dilluns van haver 5 nous casos positius per coronavirus, es va registrar una nova alta i una defunció, amb un total d’hospitalitzats per aquesta malaltia de 38 pacients

Les dades fetes públiques aquest passat dilluns per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació als nous casos confirmats per coronavirus SARS-CoV-2 als hospitals de Blanes i Calella. Sumant les xifres dels dos centres sanitaris, s’han confirmat 6 nous casos de coronavirus, i amb aquests ja en són 68 el total de persones hospitalitzades per aquesta malaltia.

A l’Hospital Comarcal de Blanes es van confirmar 5 d’aquests nous casos positius per coronavirus i una nova alta hospitalària, pujant fins a 6 les persones que ja l’han obtingut. També es va produir una nova defunció, la novena que s’ha produït en aquest centre sanitari. Actualment el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia a l’Hospital Comarcal de Blanes ha arribat als 38 pacients.


Hospital Comarcal de Blanes
Per la seva banda, a l’Hospital Comarcal de Calella es va confirmar ahir dilluns un nou cas per coronavirus, es va fer un trasllat i també es va registrar una nova defunció, la cinquena. Actualment el nombre de pacients ingressats per coronavirus és de 31 persones. D’altra banda, en relació al nombre de professionals sanitaris afectats, la xifra és de 73 persones.

A la Regió Sanitària de Girona, d’acord amb les dades publicades a la web, el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 808 persones, 66 més que el passat diumenge. Per la seva banda, el nombre de persones ingressades en estat greu és de 106 pacients, i el total de professionals sanitaris confirmats per coronavirus ascendeix a les 444 persones.

Sumant les xifres de tota la Regió Sanitària de Girona, ahir es van registrar 17 noves defuncions amb COVID-19, amb un total de 83 persones mortes. Les altes hospitalàries acumulades que s’han produït arreu dels centres sanitaris gironins és de 171 persones.Data de realització: 03/31/2020 | Data de la darrera actualització: 03/31/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300