Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra una nova víctima mortal per COVID-19 i té ingressats 43 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/02/2020 07:39:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes registra una nova víctima mortal per COVID-19 i té ingressats 43 pacients

Durant la jornada del dimecres es van registrar 8 nous casos, i actualment hi ha 82 pacients hospitalitzats per aquesta malaltia, sumant els hospitals de Blanes i Calella

Les xifres fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indiquen que al llarg del passat dimecres l’Hospital Comarcal de Blanes va registrar una nova mort per COVID-19, sumant actualment un total d’11 víctimes per aquesta malaltia. Al final de la jornada hi havia un total de 43 pacients ingressats, 8 dels quals van ser 8 nous casos positius.


Personal Sanitari de l'Hospital Comarcal de Blanes durant
l'homenatge de la Policia Local de Blanes, Mossos d'Esquadra i SEM
També hi va haver una nova alta, i ja en són un total de 8 les persones que han pogut deixar l’hospital després que hi van ingressar per coronavirus. Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella ahir es van confirmar 9 nous casos per coronavirus, es van donar d’alta 2 noves persones, i amb aquest ja en són 7 el total. Al final del dia hi havia un total de 39 pacients ingressats per COVID-19.

Sumant els dos centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ahir van haver 17 nous casos positius de coronavirus, i el total d’hospitalitzats va ser de 82 persones. En relació al nombre de professionals sanitaris positius, la xifra va ser de 73 persones, disminuint lleugerament respecte els que el dia anterior havien rebut l’alta.

A la Regió Sanitària de Girona el nombre total de casos confirmats per coronavirus era ahir al vespre de 1.180 persones, 192 més que el dimarts. El nombre de casos greus era ahir de 97 persones, i el d’hospitalitzats sumava 567 pacients. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus van sumar ahir 460 persones. Es van registrar 23 noves defuncions amb COVID-19, amb un total de 119 víctimes que han deixat la vida per aquesta malaltia.
Data de realització: 04/02/2020 | Data de la darrera actualització: 04/02/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300