Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra dijous 5 nous casos per COVID-19 i dóna d’alta 4 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/03/2020 07:20:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes registra dijous 5 nous casos per COVID-19 i dóna d’alta 4 pacients

Actualment el nombre total d’hospitalitzats en aquest centre és de 42 pacients, i es van registrar 5 noves altes, amb un total acumulat de 13 persones, així com un trasllat

Durant la passada jornada de dijous, l’Hospital Comarcal de Blanes va confirmar 5 nous casos positius per coronavirus, així com 5 noves altes, pujant a un total acumulat de 13 pacients. També es va produir un trasllat, de manera que actualment el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia al centre arriba als 42 pacients.


Sanitaris de l'Hospital Comarcal de Blanes durant l'homenatge
de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i el SEM
A l’Hospital Comarcal de Calella ahir es van confirmar 7 nous casos per coronavirus, i una nova defunció que puja fins a 6 la xifra de víctimes mortals per aquesta malaltia en aquest centre del Maresme. Es van poder donar d’alta 4 pacients, sumant un total acumulat d’11 persones que han pogut abandonar l’hospital després d’ingressar-hi per coronavirus. Ahir el total de pacients era de 41 persones.

Sumant els dos hospitals de Blanes i Calella, de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ahir dijous van haver 12 nous casos positius de COVID-19 i són 83 el nombre total de persones hospitalitzades per aquesta malaltia. En relació al nombre de professionals sanitaris positius, la xifra és de 75 persones.

Pel que fa a la Regió Sanitària de Girona, el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 1.300 persones, 120 més que en l’anterior jornada del dimecres. Hi ha un total de 98 persones ingressades en estat greu, i el nombre total d’hospitalitzats és de 604. Ahir es van registrar 9 noves defuncions amb COVID-19, amb un total de 128 persones mortes, i hi ha 494 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.
Data de realització: 04/03/2020 | Data de la darrera actualització: 04/03/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300