Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es confirmen els dos primers casos positius de COVID-19 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes i al Centre Sociosanitari de Lloret


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/03/2020 07:40:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEs confirmen els dos primers casos positius de COVID-19 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes i al Centre Sociosanitari de Lloret

La Corporació ja ha informat als familiars dels pacients dels dos centres sociosanitaris, i ja s’han pres les mesures de protecció pertinents, aïllant els dos pacients a les seves habitacions

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat aquesta tarda de divendres que s’han confirmat els dos primers casos positius de coronavirus als dos centres sociosanitaris que gestionen. Es tracta d’un primer cas a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, així com d’un altre primer cas al Centre Sociosanitari de Lloret de Mar.


Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes
Les direccions dels dos centres ja han pres les mesures de protecció i seguretat pertinents, aïllant els dos pacients a les seves habitacions. També s’estan seguint els protocols i els plans de contingència dictats pel Departament de Salut. A partir d’ara es farà seguiment d’aquests casos positius així com dels contactes, i es vigilarà de molt a prop com evolucionen els dos primers pacients que han donat positiu per COVID-19 per aplicar-hi les mesures adequades.

Abans de fer públic aquests dos primeres casos positius per coronavirus, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat els familiars de totes i cadascuna de les persones que són als dos centres sociosanitaris. En tot cas, també s’ha explicat a les famílies que tots els pacients i residents de l’Hospital Asil Sant Jaume estan bé i tranquils.Data de realització: 04/03/2020 | Data de la darrera actualització: 04/03/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300