Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes suma dues víctimes més per coronavirus, sumant ja 13 víctimes mortals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/04/2020 07:52:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes suma dues víctimes més per coronavirus, sumant ja 13 víctimes mortals

Aquest passat divendres es van donar 9 persones d’alta, i ja són 20 el total de pacients que han pogut abandonar l’hospital després d’ingressar-hi per coronavirus

Les dades fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva corresponent a la jornada d’aquest passat divendres van registrar dues noves víctimes per coronavirus, sumant un total de 13 persones les que han perdut la vida a causa d’aquesta malaltia. Actualment hi ha 34 pacients d’hospitalitzats al centre de Blanes, on ahir es van confirmar 3 nous casos positius i es van donar 9 noves altes, i ja en són un total de 22 les que s’han fet fins ahir.


Hospital Comarcal de Blanes
Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella ahir es van confirmar 4 nous casos per coronavirus i es van donar d’alta 9 persones, sumant un total de 20 pacients que han sortit del centre després que hi van ingressar per COVID-19. En aquest hospital el nombre total de pacients ingressats era ahir divendres d’un total de 36 persones.

Sumant les dades dels dos centres de Blanes i Calella, durant la passada jornada es van donar d’alta un total de 18 pacients, es van confirmar 7 nous casos positius de coronavirus i hi havia un total de 70 hospitalitzats. Pel que fa al nombre de professionals sanitaris positius, aquest passat divendres sumava 76 persones.

A la Regió Sanitària de Girona, el nombre de casos confirmats per coronavirus sumava ahir 1.450 persones, 150 més en relació a l’anterior actualització del dijous, i els pacients ingressats en estat greus era ahir de 108. Respecte el nombre total de persones hospitalitzades, era de 597, i per la seva banda, hi ha 514 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.

Arreu del territori gironí es van registrar 16 noves defuncions amb COVID-19, sumant fins ahir un total de 144 víctimes mortals. El darrer nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït arreu dels centres hospitalaris de la demarcació gironina és de 329.Data de realització: 04/04/2020 | Data de la darrera actualització: 04/04/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300