Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes identifica 445 vehicles en el primer divendres previ a la Setmana Santa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/04/2020 11:23:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes identifica 445 vehicles en el primer divendres previ a la Setmana Santa

Durant tot el cap de setmana s’han intensificat els controls de vehicles a les carreteres d’accés a la vila per evitar els desplaçaments de cap de setmana i de les vacances de pasqua

Els controls a peu de carrer i de carretera que la Policia Local de Blanes ja efectua al llarg de tota la setmana per vetllar pel compliment de les mesures de confinament per evitar la propagació del coronavirus, es mantenen especialment durant els caps de setmana. Des del passat 20 de març es fan per evitar els desplaçaments a segones residències o per esbarjo.


Control a peu de carretera Policia Local de Blanes, divendres
Per tercer cap de setmana consecutiu, la Policia Local de Blanes va incrementar ahir divendres els controls en diversos punts de les carreteres d’accés a la vila. En aquest cas, aquest cap de setmana en què molts ciutadans i ciutadanes enceten tradicionalment les vacances de Setmana Santa –diumenge vinent és ‘Diumenge de Rams’-, els controls han esdevingut encara més intensos.

Un total de 445 vehicles identificats i 35 actes-denúncia aixecats

Als controls que va estar fent ahir divendres la Policia Local de Blanes va identificar un total de 445 vehicles, i es van aixecar 35 actes-denúncia per no poder justificar un motiu inclòs en les exempcions al compliment de l’Estat d’Alarma decretat per l’estat espanyol. D’altra banda, al llarg de tota la passada jornada, es van identificar 62 persones a qui es va aturar per comprovar si tenien causa justificada per trencar el confinament.


Pel que fa als controls en carretera, els agents i oficials segueixen totes les mesures de protecció al seu abast, així com que es compleixin les mesures de seguretat de la ciutadania en desplaçaments. En cas que al vehicle hi vagin dos ocupants, els agents també s’encarreguen de vetllar perquè es compleixin les mesures de seguretat, que preveuen que el segon ocupant se situï a la part de darrera del vehicle, i no al costat del conductor.


Les sancions per incompliment de la normativa actual oscil·la entre els 600 euros i els 30.000 euros. L’operatiu de controls del cap de setmana va ser un dels temes que es va tractar ahir divendres en la Mesa Operativa on participen tant la Policia Local de Blanes com els Mossos d’Esquadra. Els dos cossos es coordinen per cobrir especialment durant el cap de setmana les principals carreteres d’accés al municipi.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/04/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300