Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou Homenatge dels cossos de seguretat de Blanes i altres municipis al personal de l’Hospital Comarcal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/08/2020 09:09:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nou Homenatge dels cossos de seguretat de Blanes i altres municipis al personal de l’Hospital Comarcal

Efectius de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i el SEM acompanyats per l’alcalde, Àngel Canosa, van dedicar un llarg aplaudiment als sanitaris del centre blanenc

Des que va començar l’emergència sanitària per coronavirus, cada dia a les vuit del vespre es poden sentir arreu de Blanes aplaudiments que sorgeixen des dels balcons. És la ciutadania que vol agrair la tasca diària i constant del personal sanitari que està en la primera línia del front de lluita per aquesta malaltia.


Homenatge dels cossos de seguretat al personal sanitari
de l'Hospital Comarcal de Blanes
De manera periòdica, hi ha d’altres homenatges fets de manera més directa per tots aquells homes i dones que també estan al seu costat en aquest combat: els efectius dels cossos de seguretat i emergència. El vespre d’aquest passat dimarts, coincidint amb les vuit del vespre, es va tornar a retre un nou reconeixement al personal sanitari de l’Hospital Comarcal de Blanes, que atén pacients tant d’aquest municipi com de Lloret de Mar i Tossa de Mar.

Tots els cossos de seguretat de Blanes i municipis de la rodalia

Van participar-hi efectius de gairebé tots els cossos d’emergència i seguretat: Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i el SEM, que van dedicar un llarg aplaudiment al personal del centre sanitari blanenc. Al seu costat els va acompanyar en aquests aplaudiments l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui al terme del simbòlic acte va estar parlant amb els treballadors i treballadores de l’Hospital Comarcal per agrair-los personalment la seva tasca i interessar-se pel seu estat d’ànim.


Entre els participants en el sentit homenatge, que cada vegada que es fa provoca que s’humitegin els ulls de més d’un dels participants, s’hi comptaven efectius de la Policia Local de Blanes, així com de Lloret i Tossa. També hi eren efectius dels Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Selva Litoral, així com de la Policia Nacional de Lloret, de la Guàrdia Civil de Blanes i Malgrat, i de la base operativa territorial del SEM, el Servei d’Emergències Sanitàries.
Data de realització: 04/08/2020 | Data de la darrera actualització: 04/08/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300