Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Manaies de Blanes editen un vídeo per celebrar la Setmana Santa 2020 telemàticament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/12/2020 05:38:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

manaies de BlanesEls Manaies de Blanes editen un vídeo per celebrar la Setmana Santa 2020 telemàticament

Diversos membres de l’entitat, que protagonitza els actes més populars de la Setmana Santa blanenca, han intervingut en un vídeo challenge sota el lema ‘Vini, Vidi, Vici’

La Setmana Santa de Blanes inclou des de fa uns quants anys la participació d’una entitat especialment apreciada per blanencs i visitants. Es tracta de l’Associació Cultural dels Manaies de Blanes, que protagonitza des de fa dues dècades la cerimònia del canvi del capità coincidint amb Dijous Sant, i l’endemà divendres encapçala la Processó del Sant Crist amb la legió romana.


Desfilada cerimònia Canvi Capità Manaia 2019
Fotografia: Joaquim Llorens i Garangou
Enguany, per l’emergència sanitària pel coronavirus, han hagut de guardar confinament i viure una Setmana Santa molt diferent al què estan habituats. Però, no per això, han volgut deixar de ser presents i han editat un vídeo challenge amb la participació de diversos integrants. Cadascú amb el seu estil propi, ha fet una intervenció individual o acompanyat, amb un ingredient comú: el bon rotllo i el to humorístic.

El vídeo està encapçalat pel títol ‘Vini, Vidi, Vici’ (Vaig arribar, Vaig veure, i Vaig vèncer), la coneguda locució llatina emprada per Juli César que figurava al cartell que havia d’haver anunciat aquest 2020 l’acte del relleu del capità dels manaies que s’hauria d’haver fet el passat dijous 9 d’abril. Simbolitza la lluita que està vivint tothom per vèncer el coronavirus, i el lema genèric sota el qual es fan totes les intervencions és ‘Els Manaies ens quedem a casa’.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/12/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300