Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Agents Cívics i Voluntaris de Creu Roja repartiran mascaretes a les estacions de BUS i Renfe de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/13/2020 06:11:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEAgents Cívics i Voluntaris de Creu Roja repartiran mascaretes a les estacions de BUS i Renfe de Blanes

Dimarts i dimecres al matí es repartiran mascaretes per protegir-se del COVID-19 als treballadors que s’incorporen a la feina, sota coordinació de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes

Els matins d’aquests dos propers dies, dimarts dia 14 i dimecres 15, està previst que es reparteixin mascaretes lliurades pel govern espanyol per protegir-se del coronavirus. Des de la Generalitat s’ha indicat a l’Ajuntament de Blanes que s’han de distribuir aquests dos dies a partir de les 6 del matí i fins a mig matí per garantir que els treballadors i treballadores de serveis no essencials que s’incorporen a la feina i agafen transport públic disposen de protecció.


Treballadors i treballadores de serveis essencials amb mascaretes
Se’n repartiran en dos punts: a l’Estació d’Autobús i a l’Estació de Tren, i es farà sota coordinació de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes. El cap d’aquest servei s’encarregarà de recollir les mascaretes dipositades a l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Blanes, i les durà als dos indrets a primera hora del matí de demà dimarts.

Agents Cívics i Creu Roja repartiran les mascaretes

S’encarregaran de repartir les mascaretes voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa i Agents Cívics adscrits a la Policia Local de Blanes. En total, es calcula que es mobilitzaran una desena d’efectius entre les dues estacions. En tots dos casos, es comptarà amb el suport d’agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra, que vetllaran perquè es respecti la necessària distància de seguretat.


Arreu de Catalunya s’han escollit un centenar de punts repartits arreu de Catalunya on s’ha previst que hi haurà més afluència de persones que vagin a reballar i facin ús del transport públic. A la demarcació gironina el repartiment, a banda de Blanes, també es farà en dues altres localitats més: Girona i Figueres, i en total es distribuiran 150.000 mascaretes.


La resta de ciutats on també es farà aquest mateix operatiu són Tarragona, El Vendrell, Reus, Cambrils, Tortosa, Manresa, Badalona, Barberà del Vallès, Barcelona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Mollet del Vallès, Mataró, Montcada i Reixach, Rubí, El Prat de Llobregat, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Adrià del Besòs, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vic, Lleida, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.Data de realització: 04/13/2020 | Data de la darrera actualització: 04/13/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300