Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes tanca la Setmana Santa 2020 telemàtica amb un vídeo que explica com fer una Mona de Pasqua Casolana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/13/2020 09:18:15 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes tanca la Setmana Santa 2020 telemàtica amb un vídeo que explica com fer una Mona de Pasqua Casolana

El protagonitzen dos joves ‘cuiners’ de Blanes, la Ingrid i en Marc, que expliquen de manera molt planera els passos bàsics per complir amb la tradició dels Dilluns de Pasqua

Una de les tradicions més populars de la Setmana Santa que se celebra arreu del territori català és la Mona de Pasqua, un pastís que els padrins i padrines regalen als seus fillols i filloles coincidint amb una data com la d’avui, Dilluns de Pasqua. Aquest 2020, marcat pel confinament i la celebració telemàtica d’esdeveniments, l’Ajuntament de Blanes s’hi ha volgut sumar i ha promogut l’enregistrament de vídeos relacionats amb el període festiu.


La Ingrid i en Marc durant la confecció de la Mona de Pasqua Casolana
Ho ha fet comptant amb el suport de diversos col·laboradors i col·laboradores, sense les quals no hagués estat possible la seva elaboració. Avui, per festejar el Dilluns de Pasqua de manera confinada es va pensar en què una de les maneres de viure la celebració a casa era proposar l’elaboració d’una Mona de Pasqua casolana. Per fer-ho realitat s’ha comptat amb la col·laboració de dos joves ‘cuiners’ blanencs: la Ingrid i en Marc.

Mona de Pasqua casolana confeccionada per dos joves ‘cuiners’ blanencs

Tots dos s’han encarregat d’enregistrar un divertit vídeo tutorial per confeccionar-se una mona casolana seguint els seus consells. Els ha ajudat en la seva preparació la seva mare, la fotògrafa Olga Garsaball, qui s’ha encarregat de l’enregistrament i edició del vídeo que avui s’ha penjat a les xarxes socials. Els ingredients bàsics de la Mona de Pasqua casolana són: Pa de Pessic, Sucre Glass, Xocolata per Fondre, i pel farcit es pot escollir nata, xocolata o melmelada, a gust de cadascú


Pel que fa a la decoració, es recomana utilitzar ous kinder petits i posar-hi pollets fets amb pompons de llana i altres ingredients com ara cartró, una galeta, o bé un cèntim d’euro, entre d’altres. Al seu temps, per fer els pollets s’ha facilitat un altre tutorial. Vídeo Mona Casolana:


Un altre dels vídeos de Setmana Santa 2020 promogut per l’Ajuntament de Blanes amb el suport de diversos col·laboradors i col·laboradores va tenir lloc ahir diumenge, amb la difusió d’un enregistrament inèdit del ‘Cant de l’Àngel’ a càrrec de Brisa Piguillem i Alum. Nombroses persones van seguir l’estrena en directe del vídeo, la banda sonora del qual va ressonar arreu del municipi des de diversos balcons.

Vídeo Mona Casolana: https://youtu.be/hM_TMvRJKcw

Data de realització: 04/13/2020 | Data de la darrera actualització: 04/13/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300