Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes acumula 66 altes hospitalàries per la COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/18/2020 08:20:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes acumula 66 altes hospitalàries per la COVID-19

Durant dos dies s’ha mantingut el mateix nombre de pacients, 19 persones, ja que divendres van donar-se 2 altes i 2 ingressos

Segons les dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Hospital Comarcal de Blanes ja porta acumulades un total de 66 persones que han estat donades d’alta després que van ingressar per coronavirus. Aquest passat divendres s’ha mantingut el mateix nombre de pacients que en la jornada anterior, amb un total de 19 persones, ja que al llarg del dia es van donar 2 altes i 2 ingressos.


A l’Hospital Sant Jaume de Calella aquest divendres hi havia un total de 28 pacients per la COVID-19, no es va registrar cap defunció, es van donar 3 altes i van haver-hi 4 nous ingressos. D’altra banda, el nombre de professionals sanitaris positius dels centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 69 persones, i sumant els dos hospitals de Blanes i Calella hi ha 47 pacients ingressats.

Dades Departament de Salut Regió Sanitària de Girona

Per la seva banda, segons les dades del Departament de Salut, a la Regió Sanitària de Girona el nombre de persones ingressats en estat greu és de 71, i actualment hi ha 540 pacients hospitalitzats. En relació al nombre de professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 456 persones.

Fins al moment, a la Regió Sanitària de Girona a dia d’avui hi ha un total acumulat de 3.436 persones que han donat positiu confirmat per prova diagnòstica PCR i test ràpid i 6.031 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. A les residències de gent gran de Girona hi ha un total acumulat de 579 residents positius confirmats i 643 casos de residents sospitosos.


A la demarcació gironina hi ha hagut un total acumulat de 202 víctimes mortals en centres hospitalaris, 85 difunts en residències positius i sospitosos, i 1 difunt en un centre sociosanitari que no s’ha determinat si era positiu o sospitós de coronavirus. Per la seva banda, 9 persones han mort a casa seva, sumant els casos positius i sospitosos, i un total de 233 víctimes mortals sense classificar.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/18/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300