Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes ha registrat 2 nous ingressos durant el dissabte


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/19/2020 08:12:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes ha registrat 2 nous ingressos durant el dissabte

Actualment hi ha un total de 20 pacients ingressats, i durant la jornada del dissabte es va donar una nova alta

Les dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indiquen que l’Hospital Comarcal de Blanes va registrar durant el dissabte una nova alta, així com dos nous ingressos. En l’actualitat, hi ha un total de 20 pacients ingressats per coronavirus, un més que en l’anterior jornada del divendres.


A l’Hospital de Calella hi ha 31 pacients ingressats per la COVID-19, ahir va haver-hi una nova defunció, es van donar 2 altes i 6 nous ingressos. Sumant les xifres dels dos centres de Blanes i Calella, el nombre total de pacients ingressats dissabte és de 51 persones, i el de professionals sanitaris positius als diferents centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 65 persones.

D’altra banda, al centre sociosanitari de Lloret de Mar, gestionat també per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, aquest passat dissabte es va registrar la primera defunció per la COVID-19. En aquest centre hi ha un total de 40 pacients que han donat positiu a la prova del coronavirus.

A la Regió Sanitària de Girona hi ha 3.525 casos positius confirmats per prova diagnòstica, 619 residents en residències positius confirmats, i 687 casos sospitosos per la COVID-19 de residents en residències. Respecte el nombre acumulat de defuncions, a la demarcació gironina se n’han produït 218 en un centre hospitalari; 91 en residències, 1 en centres sociosanitaris, i 15 en domicilis.

El nombre de persones ingressades en estat greu a la Regió Sanitària de Girona és actualment de 73 pacients, mentre que el total de persones hospitalitzades és de 533. Per últim, el total de professionals sanitaris confirmat per coronavirus en aquesta demarcació és de 434 persones.Data de realització: 04/19/2020 | Data de la darrera actualització: 04/19/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300