Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes ha identificat aquest cap de setmana 1.375 vehicles i ha aixecat 43 actes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/19/2020 11:02:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes ha identificat aquest cap de setmana 1.375 vehicles i ha aixecat 43 actes

Com és habitual des que ha començat l’Estat d’Alarma per la COVID-19, els controls s’incrementen especialment coincidint amb el dos dies de possible arribada: divendres i dissabte

Aquest primer cap de setmana després de Setmana Santa, la Policia Local de Blanes ha continuat fent els habituals controls a peu de carretera per detectar la possible arribada de veïns de segones residències. Aquesta feina s’està fent per frenar l’expansió del coronavirus, en compliment de les mesures incloses al decret de l’Estat d’Alarma per la COVID-19 de mitjans del passat mes de març.


Controls Policia Local de Blanes divendres 17 d'abril
D’aquesta manera, pel que fa a aquest cap de setmana, en les dues jornades on és més plausible que puguin arribar veïns de segones residències, divendres i dissabte, els efectius policials municipals han continuat identificant i comprovant si els conductors que volien accedir a Blanes tenien una causa justificada.


Els controls del cap de setmana els fan de manera coordinada amb els Mossos d’Esquadra, decidint-se en mesa operativa en quin dels accessos a Blanes es fan els controls per part de cada cos de seguretat. Generalment se solen repartir els torns de matí i tarda i s’intercanvien a l’endemà, però en el cas de la Policia Local, aquesta tasca del cap de setmana també inclou controls aleatoris en diferents indrets del municipi.

La Policia Local ha identificat 1.375 vehicles i ha aixecat 43 actes

Sumant els controls efectuats pels efectius de la Policia Local de Blanes al llarg d’aquests passats divendres i dissabte, s’han identificat un total de 1.375 vehicles i 1.350 persones, havent aixecat 43 actes-denúncia. La major part de denúncies es van prescriure durant el divendres, amb un total de 26, mentre que ahir dissabte en varen ser 17. Aquest diumenge continuaran els controls a peu de carretera, combinats amb els que també es fan a peu de carrer.Dades Controls Policia Local de Blanes 17 i 18 d’abril

Vehicles Identificats
Persones Identificades
Detencions
Actes-Denúncia Aixecades
1.375
1.350
0
43

Des que va començar l’Estat d’Alarma els agents de la Policia Local de Blanes han estat fent controls periòdics a peu de carrer i de carretera. Aquesta setmana, coincidint amb el primer mes d’ençà que es van començar a fer els primers controls per regular el compliment del decret de l’Estat d’Alarma, la Policia Local de Blanes ha fet balanç del nombre d’actuacions realitzades.


Del 16 de març al 16 d’abril la Policia Local de Blanes ha identificat un total de 6.073 vehicles als controls i patrulles que efectua diàriament. Fins aquest passat 16 d’abril s’han identificat 3.054 persones, tant conductors com vianants. Pel que fa al nombre d’actes-denúncia aixecades per incomplir el Reial Decret 463/2020 de l’Estat d’Alarma per la COVID-19, han estat un total de 770.
Data de realització: 04/19/2020 | Data de la darrera actualització: 04/19/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300