Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes continua davallant el nombre de pacients ingressats per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/20/2020 08:16:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes continua davallant el nombre de pacients ingressats per COVID-19

La darrera actualització indica que hi ha 18 pacients hospitalitzats, després que ahir van haver 2 noves altes

Les darreres dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indiquen que, pel que fa a l’Hospital Comarcal de Blanes, continua davallant el nombre de pacients ingressats en aquest centre per coronavirus. Així, aquest passat diumenge n’hi havia 18, després que al llarg de la jornada es van donar d’alta dues persones més. No hi va haver cap ingrés ni tampoc cap defunció.


A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha un total de 29 pacients ingressats per la COVID-19. Al llarg del diumenge va haver una nova defunció i un nou ingrés. Per contra, es va poder donar d’alta a dues persones. Sumant els pacients ingressats als dos centres de Blanes i Calella, n’hi ha 47, i el nombre de professionals sanitaris positius dels diferents centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 65 persones.

A la Regió Sanitària de Girona, segons dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, hi ha un total acumulat de 3.625 casos positius confirmats per prova diagnòstica i 6.274 casos sospitosos determinats per facultatius. Pel que fa a les residències, fins ara hi ha hagut 647 residents que han donat positiu confirmat, i 1.454 residents que se sospita que també podrien tenir la COVID-19.


A data d’aquest passat diumenge hi ha hagut un total de 1.382 altes hospitalàries acumulades i 946 defuncions, de les quals 466 casos són positius i 480 sospitosos. Respecte el nombre de persones ingressades en estat greu en centres hospitalaris de la demarcació gironina, n’hi ha 73, i el total de persones hospitalitzades en l’actualitat és de 533. Pel que fa al nombre de professionals sanitaris confirmat per coronavirus és de 434 persones.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/20/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300