Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes ha reduït en tres setmanes al 50% el nombre de pacients per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/21/2020 07:21:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes ha reduït en tres setmanes al 50% el nombre de pacients per COVID-19

Les darreres dades indiquen que actualment hi ha 19 pacients hospitalitzats, mentre que el 30 de març n’hi havia 38

Segons la informació feta pública aquest passat dilluns per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), el nombre de pacients ingressats a l’Hospital Comarcal de Blanes per coronavirus és actualment la meitat del què hi havia fa tres setmanes. Ahir hi havia 19 pacients, mentre que el 30 de març n’eren un total de 38. Durant la passada jornada de dilluns es va registrar un nou ingrés, i no hi va haver cap defunció ni cap alta.


A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 28 pacients ingressats per la COVID-19, es va donar una alta, i no hi va haver cap nou ingrés ni tampoc cap defunció. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de la CSMS per COVID-19 aquest passat dilluns era de 47 persones, i el nombre de professionals sanitaris positius als diferents centres de la corporació és de 60 persones.

A la Regió Sanitària de Girona el nombre de persones ingressades en estat greu és de 69, mentre que el total d’hospitalitzacions és de 514 pacients. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 403 persones. Pel que fa al nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït als hospitals de la demarcació gironina és de 1.209 persones, de les quals 69 van ser donades d’alta a l’Hospital Comarcal de Blanes.Data de realització: 04/21/2020 | Data de la darrera actualització: 04/21/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300