Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal de Blanes celebra la ‘Setmana de Sant Jordi Virtual’ amb diverses activitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/21/2020 01:25:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BibliotecaLa Biblioteca Comarcal de Blanes celebra la ‘Setmana de Sant Jordi Virtual’ amb diverses activitats

Dimecres farà una ‘Revetlla Virtual’ amb un conte infantil, una marató de presentacions de llibres i màgia, i el dia de Sant Jordi es farà una trobada virtual entre lectors i bibliotecaris

A Blanes un dels indrets que viu amb especial intensitat la Diada de Sant Jordi, com no podia ser d’una altra manera, és la Biblioteca Comarcal, que arranja al voltant d’aquesta jornada diverses activitats. Aquest 2020, en què la celebració no es podrà fer de manera presencial, el personal d’aquest equipament cultural ha organitzat diverses activitats alternatives que ompliran aquest buit.


Fira del Llibre Usat - Diada de Sant Jordi a la Biblioteca Comarcal
Es tracta que, encara que sigui de manera telemàtica, es pugui seguir gaudint de la festa literària per excel·lència que es viu al llarg de l’any, i es presenta sota l’explícit nom de ‘Setmana de Sant Jordi Virtual’. Les activitats estan centrades al voltant de dues jornades bàsiques: el dimecres, el dia anterior a la diada en què tindrà lloc la ‘Revetlla de Sant Jordi’, i el mateix dijous, coincidint amb el 23 d’abril.

Setmana de Sant Jordi Virtual a la Biblioteca Comarcal

Dimecres els actes de la ‘Setmana de Sant Jordi Virtual’ començaran a les 5 de la tarda, amb una sessió de l’Hora del Conte a càrrec de la companyia de teatre ‘La Minúscula’, que oferirà el ‘Conte de princeses i cavallers’. Perquè tothom el pugui seguir des de casa seva, es penjarà el vídeo del conte a les xarxes socials de la Biblioteca Comarcal de Blanes, biblioblanes.


Tot seguit, a les 6 de la tarda, de nou de forma telemàtica, es farà una ‘Marató de presentacions de llibres’, mitjançant vídeos enregistrats. La sessió la protagonitzen els mateixos autors: Jordi Ballart parlarà de la seva creació ‘Línia de Flotació’, d’Editorial Cronos; Javier Correa de ‘Sombras de Niebla’, d’Editorial Círculo Rojo; i Jordi Juvé Piñol de ‘La Mort de l’Abat’, de l’Editorial Gregal. La revetlla de Sant Jordi es tancarà a 2/4 de 8 del vespre amb una sessió de Màgia InstaLive a càrrec del Mag Igor, a qui es podrà seguir en directe per Instagram.

Trobada Virtual ‘Parlem de Llibres’ el Dia de Sant Jordi

Per la seva banda, l’endemà dijous 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, es farà una trobada virtual entre lectors i bibliotecaris que es presenta sota el títol genèric de ‘Parlem de Llibres’. A partir de les 6 de la tarda es compartirà amb qui vulgui participar-hi quin llibre està llegint, quin recomanaria o bé quin títol li agradaria llegir, entre d’altres qüestions.


Per participar en aquesta trobada cal afegir-s’hi a través de d’aquest enllaç zoom:
https://zoom.us/j/91414636882?pwd=M0xndWxkU2ZqZUs0dVNOOHJIOE9WQT09 amb l’ID 914 1463 6882 i el password SantJordi
Conversa amb el científic i escriptor blanenc Salvador Macip

Val a dir que, des que va començar l’Estat d’Alarma i es va haver de tancar la Biblioteca Comarcal al públic, des d’aquest servei cultural s’han estat oferint diverses propostes a través de les seves xarxes socials. Una de les més interessants va ser la conversa que es va mantenir el passat dissabte 11 d’abril amb l’investigador, metge i escriptor blanenc Salvador Macip.


Sessió especial de l'Hora del Conte Revetlla Sant Jordi a la Biblioteca
'Un Carro de Contes'
En la seva doble vessant de científic i creador de literatura, durant gairebé una hora i mitja els Clubs de Lectura Infantil i Juvenil, així com el grup ‘Els Dilluns Llegim’, van parlar amb Macip sobre llibres, virus i el seu ofici de científic. El vídeo amb la sessió participativa es pot veure a YouTube: https://youtu.be/POsBQA06nk0


Revetlla Sant Jordi: 'Balla'm un Llibre'
Si es vol estar informat sobre els serveis, novetats i activitats que es fan a la Biblioteca Comarcal de Blanes, ara i sempre, es pot fer a través del web https://www.bibgirona.cat/biblioteca/blanes així com a les xarxes socials.Data de realització: 04/21/2020 | Data de la darrera actualització: 04/21/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300