Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes es manté per segon dia consecutiu amb 16 pacients ingressats per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/29/2020 07:05:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes es manté per segon dia consecutiu amb 16 pacients ingressats per COVID-19

Al llarg del dimarts va ingressar un nou cas, i es va donar una nova alta

Per segon dia consecutiu, aquest dimarts l’Hospital Comarcal de Blanes ha mantingut la mateixa xifra de pacients, amb un total de 16 persones ingressades per COVID-19. Això és perquè al llarg de la passada jornada hi va haver un nou ingrés, però també es va donar una nova alta, que ascendeix fins a les 81 persones el nombre total que ha pogut marxar de l’hospital després de ser tractades per aquesta malaltia.


A l’Hospital Sant Jaume de Calella ahir van haver tres noves defuncions, no es va registrar cap ingrés ni cap nova alta, i hi havia 20 pacients ingressats per coronavirus. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de 36 persones, i el de professionals sanitaris positius als diferents centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 31 persones.

Segons dades de la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total acumulat de 5.056 persones que han donat positiu en proves diagnòstiques, i 12.462 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Pel que fa als residents en residències, hi ha 1.299 persones positives confirmades i 2.026 casos sospitosos.

Hi ha un total acumulat de 1.776 altes hospitalàries, i hi ha hagut 582 defuncions: 310 morts s’han produït en un centre hospitalaris, 135 persones han mort en residències i 1 persona ha deixat la vida en un centre sociosanitari. Per últim, hi ha hagut 25 persones que han mort a casa seva i un total de 111 defuncions no classificades. El total de persones hospitalitzades actualment és de 508 persones, i el de professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 278 persones.Data de realització: 04/29/2020 | Data de la darrera actualització: 04/29/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300