Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Oficina de l’Habitatge de l’Ajuntament de Blanes ajuda a tramitar la nova subvenció de lloguer pel COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/19/2020 11:56:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIMBOLL’Oficina de l’Habitatge de l’Ajuntament de Blanes ajuda a tramitar la nova subvenció de lloguer pel COVID-19

Avui comença una nova convocatòria d’ajuts de la Generalitat per contribuir a minimitzar l’impacte econòmic i social del COVID-19

Aquest dimarts ha començat una nova convocatòria d’ajuts per contribuir a minimitzar l’impacte econòmic i social que ha provocat en moltes famílies l’emergència sanitària de la COVID-19. Es tracta d’una línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya que tenen l’objectiu de resoldre els problemes transitoris de pagament parcial o total del lloguer causada per la pandèmia.

Específicament, aquests ajuts també han de servir per fer front a al devolució dels ajuts transitoris de finançament pel qual s’adopten mesures urgents complementàries en l’àmbit social i econòmic quan no es puguin fer front. Està adreçat a les persones arrendatàries d’habitatge habitual que s’han vist afectades per l’impacte de la COVID-19, i l’organisme responsable és l’Agència de l’Habitatge de Catalunya del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.


Vista Aèria de Blanes
Coincidint amb aquesta nova convocatòria d’ajuts, el servei de la Borsa de l’Habitatge de l’Ajuntament de Blanes, que depèn del Departament d’Acció Social, assessora i rep consultes dels ciutadans i ciutadanes que vulguin accedir-hi, tal com ha vingut fent durant totes aquestes setmanes. Per posar-se en contacte es pot fer telefònicament, o bé online:

Més informació:

http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/22066_Ajuts_lloguer_Covid?category=74aba454-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

Data de realització: 05/19/2020 | Data de la darrera actualització: 05/19/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300