Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal de Blanes reobre Presencialment el Servei de Préstec i Bústia de Devolucions amb Cita Prèvia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2020
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Comarcal de Blanes reobre Presencialment el Servei de Préstec i Bústia de Devolucions amb Cita Prèvia

Els horaris d’obertura són de 10’00 a 14’00 h i de 16’30 a 20’30 h, de dilluns a divendres

Blanes està fent aquests dies molts passos endavant en el llarg camí cap al retorn a la nova normalitat. Si aquest passat dilluns, al coincidir amb la Fase 2, una de les principals novetats va ser poder gaudir –malgrat el mal temps- de la platja i el Mercat dels Teixits del Passeig de Mar, dies abans ja n’hi havia hagut una altra.


Una usuària de la Biblioteca Comarcal, aquest matí,
accedint a l'equipament després d'haver demanat 'Cita Prèvia'
Més concretament, la Biblioteca Comarcal de Blanes va tornar a obrir les seves portes dijous passat. L’atenció presencial es fa, de moment, en dos serveis: el de Préstec i el de Devolucions, tots dos amb Cita Prèvia que es concerta amb cadascun dels usuaris i usuàries que la demanen. D’altra banda, també s’atenen peticions d’informació bibliogràfica per telèfon o per correu electrònic.


Els horaris en què està oberta la Biblioteca Comarcal de Blanes són: al matí des de les 10 i fins les 2 del migdia, i a la tarda des de 2/4 de 5 fins 2/4 de 9 de la nit, de dilluns a divendres. Per demanar la Cita Prèvia es pot fer de tres maneres: trucant al telèfon de la Biblioteca Comarcal (972 358 033), o bé a través del seu correu electrònic (biblioteca@blanes.cat) i a la web de l’Ajuntament, a l’apartat de cita prèvia.

Mesures de Seguretat per la COVID-19

Tots els usuaris i usuàries que aquests dies acudeixen presencialment a la Biblioteca Comarcal han de complir les mesures de seguretat implementades per Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes en prevenció del contagi per la COVID-19. El més important és que han de venir obligatòriament amb mascareta, que també duen els treballadors i treballadores. A l’entrada del recinte hi ha un dels membres del personal de l’equipament cultural que comprova que la persona té cita prèvia i li dóna gel hidroalcohòlic perquè se’l posi a les mans.


Tot seguit, se l’acompanya davant el mostrador, on hi ha uns senyals al terra que indiquen la distància de seguretat a mantenir respecte el taulell, on l’atén una altra de les treballadores de la Biblioteca Comarcal, situada darrera una mampara. Tot seguit, un cop recollits els llibres en préstec o efectuada la devolució, ha de seguir un circuit marcat al terra que, abans de conduir-lo a la sortida, permet aturar-se al Taulell de Novetats que hi ha exposat.

Activitats Telemàtiques

Paral·lelament, la Biblioteca Comarcal de Blanes continua organitzant activitats telemàtiques, de la mateixa manera que ho ha estat fent durant les darreres setmanes. Avui a les 7 de la tarda continua el cicle de xerrades ‘Menja’t la Vida’, amb Isolda Vila. Per assistir-hi només al accedir a l’enllaç quan faltin 10 minuts per començar:https://us02web.zoom.us/j/89629598081?pwd=dTBTNkFUV01iZ1oydkx3dkxFNTVqZz09


Demà dimecres a les 7 de la tarda, hi haurà una nova sessió del Club de Jocs de Taula dinamitzats per David Quesada, a través de la plataforma Zoom en aquest enllaç: https://us02web.zoom.us/j/5940390219 Dijous a les 4 de la tarda hi ha el Club de Lectura Juvenil. Lectures Confinades a través del bloc http://biblioteca.blanes.cat/salajove/ i per apuntar-se s’ha d’enviar un correu al email biblioteca@blanes.cat El mateix dijous a les 7 de la tarda hi ha una trobada virtual del Club de Lectura ‘Dijous de Lletres i Mots’, on es comentarà l’obra ‘Carmen’, de Pròsper Mérimée. Més informació a Bloc de la tertúlia


Per últim, aquest divendres 5 de juny hi haurà dues activitats més. A les 4 de la tarda es farà una Trobada Virtual del Club de Lectura Infantil: Bibliopcions!: https://biblioteca.blanes.cat/salainfantil/ i per apuntar-se cal enviar un correu al email de la biblioteca. Per la seva banda, a les 7 del vespre, es farà la presentació virtual del llibre "Rafel Ramis (1880-1936) Catalanista, republicà, socialista i maçó", a càrrec del seu autor el Sr. Joan Armengué. La presentació es fa a través de l’enllaç https://us02web.zoom.us/j/89061508853
Data de realització: 06/02/2020 | Data de la darrera actualització: 06/02/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300