Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap novetat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on continuen ingressats tres pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/03/2020 06:42:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cap novetat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on continuen ingressats tres pacients

Tampoc hi ha hagut canvis a l’Hospital Comarcal de Calella, i a la Regió Sanitària de Girona hi ha 6.734 casos positius acumulats

Segons la darrera actualització de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, no hi ha cap novetat a l’Hospital Comarcal de Blanes en relació a la COVID-19. Per tant, hi continuen ingressades tres persones després que durant el cap de setmana es va registrar el 116è.


Per la seva banda, a l’Hospital de Calella ahir tampoc es va registrar cap novetat, i hi continuen ingressades dues persones tractades per aquesta malaltia. En total, doncs, hi ha cinc pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella, i pel que fa al nombre de professionals positius per la COVID-19 als diferents centres de la corporació continua sent una persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dilluns. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.734 casos positius i 1.612 casos positius confirmats de residents a residències. Actualment hi ha 84 persones hospitalitzades arreu dels hospitals gironins, 8 persones ingressades en estat greu i 28 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.

Fins al moment s’han donat 2.578 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 776 defuncions. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 339 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 230 persones en residències, 123 persones als seus domicilis i 84 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/03/2020 | Data de la darrera actualització: 06/03/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300