Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes dóna d’alta al 98è pacient per COVID-19 i ara n’hi ha 2 ingressats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/04/2020 06:34:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes dóna d’alta al 98è pacient per COVID-19 i ara n’hi ha 2 ingressats

A l’Hospital de Calella també hi ha dos pacients, i a la Regió Sanitària de Girona n’hi ha 69

L’Hospital Comarcal de Blanes va donar d’alta aquest passat dimecres al 98è pacient que hi ha estat ingressat per COVID-19, de manera que actualment n’hi ha dos que romanen hospitalitzats per aquesta malaltia. Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, durant quatre dies el centre sanitari blanenc havia augmentat fins a tres el nombre de pacients.


Per la seva banda, a l’Hospital de Calella ahir no es va produir cap novetat, i continuen ingressades dues persones. Sumant el total de pacients ingressats per aquesta malaltia als dos hospitals de Blanes i Calella aquest dimecres era de 4 persones, i el nombre de professionals positius per la COVID-19 de la corporació es manté en una persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dimarts. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.751 casos positius i 1.612 casos positius confirmats de residents a residències. Actualment hi ha 69 persones hospitalitzades arreu dels hospitals gironins, 5 persones ingressades en estat greu i 29 professionals sanitaris confirmats per coronavirus, un més que el dilluns.

Fins al moment s’han donat 2.591 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 779 defuncions, 3 més que el dilluns. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 345 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 238 persones en residències, 125 persones als seus domicilis i 71 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/04/2020 | Data de la darrera actualització: 06/04/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300